Μπλάνκο διετίας στον Παναρκαδικό και όλα έτοιμα να παίξει

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο τυπικά και με την βούλα έτοιμος να αγωνιστεί με την φανέλα του Παναρκαδικού καθώς ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διαδικασία των υπογραφών χαρτιών του και πλέον είναι στην διάθεση της ομάδας του.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα είναι ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού για τα επόμενα δύο χρόνια και έτσι το μεγάλο αυτό πρόβλημα που τον άφησε εκτός στην αρχή του πρωταθλήματος ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν. Κατόπιν όλων των απαραίτητων ενεργειών της διοίκησης και δη προσωπικά του αντιπροέδρου του Παναρκαδικού Ηλία Καναβέτα ο οποίος ήταν και αυτός που έβγαλε εις πέρας να καταφέρει ο “Ζορό” να πάρει την απαιτούμενη άδεια να αγωνιστεί η μεγάλη μεταγραφή που αποτέλεσε και την βόμβα του καλοκαιριού στην Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε.

Το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιανουαρίου ο Ίσμάελ Μπλάνκο παρουσία του αντιπροέδρου Ηλία Καναβέτα, του Γενικού Αρχηγού Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου και του μάνατζερ Κώστα Λάγαρη έβαλε την υπογραφή του στα χαρτιά που τον συνδέουν με το ιστορικό σωματείο της Τρίπολης.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι σε αναστολή και όλοι περιμένουν τις τελικές αποφάσεις αναφορικά με το αν έχουμε ξανά σέντρα για να δούμε τον Ίσμαελ Μπλάνκο να παίζει με την πράσινη φανάλα με το τριφύλλι στο στήθος και σε επίσημους αγώνες.

Πηγή: arcadiasports

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Super League 2: To πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Super League 2: Αυτό είναι το αγωνιστικό πρωτόκολλο!

Super League 2: Πότε θα γίνουν τα δύο εξ αναβολής της Δόξας Δράμας

The post Μπλάνκο διετίας στον Παναρκαδικό και όλα έτοιμα να παίξει appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com