Μπολτ: “Δεν έχω καταστραφεί, αλλά δεδομένα είναι ένα πλήγμα για εμένα”

Ο Γιουσέιν Μπολτ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην οικονομική κομπίνα της οποίας έπεσε θύμα τονίζοντας ότι δεν έχει καταστραφεί οικονομικά.

Για πρώτη φορά από τότε που έπεσε θύμα οικονομικής απάτης, ο Γιουσέιν Μπολτ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στην κατάστασή του.

Ο θρυλικός Τζαμαϊκάνός έχασε 12 εκατομμύρια ευρώ και στο συγκεκριμένο λογαριασμό του είχαν μείνει μόλις 12.000 ευρώ. Αυτό όμως δε σημαίνει πως καταστράφηκε οικονομικά αφού έχει χορηγίες εφόρου ζωής.

Αρχικά, ο Γιουσέιν Μπολτ τόνισε: “Είναι δύσκολο, αλλά θεωρώ ότι τα χρόνια που αγωνιζόμουν με βοήθησαν να καταλάβω και να επικεντρώνομαι σε αυτά που έχουν πραγματικά αξία.

Έχω αφήσει το θέμα στους δικηγόρους μου και έχω επικεντρωθεί στην οικογένειά μου. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι για είναι μια αγχωτική κατάσταση.

Διάβασα πολλά και όλοι είναι μπερδεμένοι. Κι εγώ είμαι μπερδεμένος όπως και ο κόσμος. Θα δούμε τι θα συμβεί”.

Στη συνέχεια θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την οικονομική του κατάσταση: “Δεν έχω καταστραφεί, αλλά δεδομένα είναι ένα πλήγμα για εμένα. Ήταν χρήματα για το μέλλον μου. Όλοι γνωρίζουν ότι έχω τρία παιδιά, φροντίζω ακόμα τους γονείς και θέλω να συνεχίσουμε να ζούμε καλά.

Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους το να χάνεις αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει σκληρά. Είναι μία θλιβερή κατάσταση και είμαι απογοητευμένος”.

Πηγή: Sport24.gr