Μπουνάκης: «Λυπηρό να παίξουμε χωρίς φιλάθλους»

Ο Γιούχτας φέτος έχει δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, που όπως φαίνεται θα είναι από τις ομάδες που θα… απασχολήσουν. 

Οι μεταγραφές στις οποίες έχει προχωρήσει είναι σπουδαίες και σε συνδυασμό με τον περσινό κορμό ο Μηνάς Πίτσος δημιουργεί ένα συγκρότημα που θα είναι από τα καλύτερα του ομίλου.

Τα… βάσανα για τους Αρχανιώτες ξεκίνησαν τη Δευτέρα και με αφορμή την έναρξη, ο πρόεδρος του σωματείου, Νίκος Μπουνάκης, μίλησε στη mikriliga.com για το στόχο του Γιούχτα, τον κορονοϊό και τον Κρητικό όμιλο.

«Στόχος η σταθερή πορεία»

Ο πρόεδρος των πρασίνων, στην ερώτηση για τους στόχους του φετινού Γιούχτα, κρατάει όπως πάντα… χαμηλούς τόνους και μικρό καλάθι, ενώ αναφέρει πώς κύριο μέλημα είναι να αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική μικρά παιδιά:

 «Η ομάδα φέτος έχει στόχο μια σταθερή πορεία, έχουμε κάνει μια καλύτερη οργάνωση υποδομών. Έχουμε τη χαρά να αγωνίζονται στην ομάδα πέντε νέα παιδιά κάτω των 18, που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή Αρχανών/Αστερουσίων.

Τα επόμενα χρόνια θέλουμε να έχουμε δώσει βάση στις υποδομές και να συνεργαστούμε με το Γιούχτα 2010, στην οποία παίζουν μικρότερες ηλικίες, που αγωνίζεται στην Α2 ΕΠΣΗ. Αυτό που επιθυμούμε είναι να δώσουμε δυνατότητα στα νέα παιδιά να αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική.»

 «Λυπηρό να παίξουμε χωρίς φιλάθλους»

Ο Γιούχτας είναι ένα σωματείο που έχει πάντα έχει σταθερό κόσμο στο γήπεδο και ο Νίκος Μπουνάκης σχολιάζει ως “λυπηρό” το να μην υπάρξει φέτος κόσμος στα γήπεδα:

«Υπάρχει μια ανασφάλεια με τον κορονοϊό, είναι λυπηρό να παίξουμε χωρίς φιλάθλους.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα, να προσπαθήσουμε να υπάρξουν φίλαθλοι…»

 «Μεγάλο ενδιαφέρον ο Κρητικός όμιλος»

Όσον αφορά τον Κρητικό όμιλο, τονίζει πώς θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ενώ αναφέρεται και στις νέες ομάδες:

«Το πρωτάθλημα της Κρήτης με τις ομάδες που συμμετέχουν, θεωρώ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Θα είναι 16 σε αντίθεση με πέρσι που ήταν 9, και θα παρουσιάσει ενδιαφέρον. Στον όμιλό μας υπάρχουν ιστορικές ομάδες, όπως ο ΠΟΑ, ο Ηρόδοτος, ο ΑΟΑΝ…

Αλλά και νέες που ανέβηκαν και παρακολουθούμε πώς καταβάλλουν μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να συγκροτήσουν αξιόλογο ρόστερ.»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΥΣΑ ΖΕΡΒΟΥ

The post Μπουνάκης: «Λυπηρό να παίξουμε χωρίς φιλάθλους» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com