Μπρισίμης: “Στόχος μας να αναδείξουμε ταλέντα”

Φιλοξενούμενος τηλεφωνικά στην εκπομπή “Παπούτσι από τον τόπο σου…”  των Δημήτρη Πετρωτού και Χρίστου Τζίκα στον OK Radio 104.8 ήταν ο Βαγγέλης Μπρισίμης, μιλώντας για τους στόχους αλλά και την φιλοσοφίας της ομάδας του ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πορεία της ομάδας:

“Ακόμα σαν ομάδα δεν έχουμε βρει τα πατήματά μας. Αλλά μέσα από δουλειά θα βρούμε την πορεία μας και θα τα πάμε καλά. Εμείς ξεκινήσαμε μία ομάδα πιστεύω ότι θα βρούμε το δρόμο μας. Έτσι κι αλλιώς η ομάδα του Αβέρωφ δουλεύει με ερασιτεχνικά πρότυπα και αυτό κάνει τα πράγματα λίγο πιο περίεργα.”

Για την φιλοσοφία:

“Η διαφορά είναι το επαγγελματικό κομμάτι των παικτών. Όλα τα παιδιά έχουν μεγαλώσει και είναι κάποια πράγματα διαφορετικά. Κατά τα άλλα η φιλοσοφία δεν έχει αλλάξει και εμείς έχουμε θέσει σαν στόχο να αναδείξουμε και κάποια παιδιά από τις ακαδημίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο τελευταίο παιχνίδι αυτό του Κωνσταντίνου Τσιαντούλη που είναι γεννημένος το 1999 και όλο το γήπεδο τον χειροκροτούσε. Μαζί με τους μεγάλους και έμπειρους θα τα πάμε καλά.”

Για την επιστροφή παικτών και για τους στόχους:

“Δεν υπάρχει κάποιο κόλπο. Όλοι εδώ είναι μία παρέα και αν και έφυγαν αρκετοί παίκτες επέστρεψαν πίσω γιατί είναι δεμένοι. Και αυτό μας βοηθάει για να πρωταγωνιστήσουμε.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε νέα παιδιά και για να παίξουμε στο “Γιουρόπα Λιγκ” (δηλαδή πεντάδα) πρέπει να αποκλειστούμε από το “Τσάμπιονς Λιγκ”, άρα δεν βλέπω πεντάδα ή τίποτα άλλο. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα που έχει φανεί το μεγάλο φαβορί και είναι λίγο περίεργο το πρωτάθλημα, αλλά εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο.”