Μυτίδης: Υπήρχε μεγάλη διαφορά στον τρόπο σκέψης και γι’ αυτό δεν συνέχισα

Ο Νέστορας Μυτίδης από τότε που ήρθε στην ομάδα  της Παναχαϊκής, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τα έκανε όλα μέσα στο γήπεδο. Σημείωνε γκολ, μοίραζε ασίστ και ξεχώριζε σαν τη μύγα μεσ’ το γάλα.

Λίγες ημέρες μετά το «διαζύγιο» ο Κύπριος φορ έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο patragoal.gr για τις εντυπώσεις του από την Πάτρα, για τον πρόεδρο Γιώργο Μπάρλο και για άλλα πολλά.

Τι εντυπώσεις σου άφησε το πέρασμά σου από την Πάτρα και την Παναχαϊκή;

«Όταν ήρθε η πρόταση από τη Παναχαϊκή ήμουν πολύ προβληματισμένος. Στην πρώτη επαφή πριν τα Χριστούγεννα είχα αρνηθεί, γιατί δεν είχα παίξει ποτέ στη καριέρα μου Β΄ κατηγορία. Μετά από 10 χρόνια στην Α΄ Κύπρου, Σούπερ Λιγκ και Eredivisie μου ήταν δύσκολο να πάω Β΄ Εθνική.

Τελικά, μετά που ήρθε ο κύριος Μακρίδης με έπεισε και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόφαση που πήρα. Πέρασα υπέροχα στη Πάτρα, μου αρέσει η πόλη και νομίζω φαινόταν αυτό και μέσα στο  γήπεδο».

Δύο λόγια για τη συνεργασία με τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο και τον πρόεδρο Γιώργο Μπάρλο;

«Ο κύριος Οφρυδόπουλος είναι ένας παθιασμένος άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Μια κουβέντα μαζί του και καταλαβαίνεις τη λατρεία του για το άθλημα. Είναι πολύ καλός προπονητής, πολύ δουλευταράς και μου αρέσουν πολύ οι ιδέες του.

Είμαι σίγουρος θα κάνει όμορφα πράγματα στο χώρο και η αλήθεια τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στο ποδόσφαιρο. Με τον κύριο Μπάρλο μια φορά μιλήσαμε και αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι θέλει να πετύχει. Εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρει και μαζί με το Νίκο Λουμπαρδέα να πετύχουν».

Τι έπαιξε ρόλο στην απόφαση σου να μην συνεχίσεις στην ομάδα;

«Κατ ‘αρχάς θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής. Αφότου έφυγα από τη Πάτρα και κάνοντας 6 γκολ και 4 ασίστ σε οκτώ 90λεπτα με τη Παναχαϊκή, όπως ήταν φυσικό είχα αρκετές προτάσεις. Είπα στον ατζέντη μου να μην μιλήσει με καμία ομάδα αν δεν μιλήσει με τη Παναχαϊκή.

Τελικά υπήρχε μεγάλη διαφορά στο τρόπο σκέψης μεταξύ μας και γι’ αυτό δεν συνεχίζω».

Ελλάδα ή Κύπρος η προτεραιότητα σου;

«Έχοντας παίξει σε μεγάλες ομάδες στη Κύπρο όπως ΑΕΚ και ΑΕΛ και έχοντας κάνει αρκετά, θέλω να δοκιμάσω και στην Ελλάδα. Οπότε, Ελλάδα».

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει στην Παναχαϊκή για να επιστρέψει στα σαλόνια;

«Σίγουρα είναι ένα όσο εύκολο πρότζεκτ όσο και δύσκολο, γιατί η βαριά φανέλα της Παναχαϊκής και ο κόσμος, από τη μια, δίνουν δυναμική στην ομάδα, που πολύ λίγες ομάδες στην Ελλάδα το έχουν, από την άλλη όμως αυξάνει τη πίεση για επιτυχία. Οπότε η σωστή διαχείριση αυτού θα καθορίσει το αποτέλεσμα».

Στον κόσμο της ομάδας τι έχεις να πεις;

«Κλείνοντας θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο που με αγκάλιασε από τη πρώτη μέχρι τη τελευταία μέρα. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει στη Παναχαϊκή και πόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος την ομάδα. Πραγματικά είναι συγκινητικά τα μηνύματα που έχω πάρει τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στο κόσμο της Παναχαϊκής».

The post Μυτίδης: Υπήρχε μεγάλη διαφορά στον τρόπο σκέψης και γι’ αυτό δεν συνέχισα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com