Μόνο γκολ δεν εί(Χ)ε…

Παναγροτικός Νίκαιας και Προμηθέας Λάρισας ήρθαν ισόπαλοι στο γήπεδο «Δημήτριος Τσιβούλης» χωρίς γκολ για την 25η αγωνιστική της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Δεν ανέδειξε νικητή λοιπόν αυτή η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες και η ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη έφθασε τους είκοσι έξι βαθμούς και από την άλλη το σύνολο του Βαγγέλη Στεφανή έφθασε τους τριάντα έξι πόντους, τελειώνοντας το ματς με παίκτη λιγότερο.

Αξιοσημείωτο του αγώνα στη Νίκαια πως για τον Προμηθέα αγωνίστηκαν βασικοί οι Παϊτέρης γεννημένος το 2004, ο Κώστας γεννημένος το 2003 και ο Χατζησαββίδης ως αλλαγή που είναι γεννημένος το 2005!

Στο 22ο λεπτό του αγώνα ο Παντελής Δολμές σούταρε από θέση βολής και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Θοδωρή Σαρακατσάνη.

Δέκα τρία λεπτά μετά και στο 35′, ο Προμηθέας έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Νίκος Πατσούρας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα από τον κ. Αντωνίου και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια του αγώνα υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.

Για τον Παναγροτικό Νίκαιας απείλησαν οι Βασίλης Σώκος (12′), Ηλίας Χριστοδούλου (30′), Χρήστος Φουρίκης (33′) και Χρήστος Δημόπουλος (43′), ενώ για τον Προμηθέα Λάρισας είχαν τις δικές τους στιγμές στο ματς οι Κώστα Σκαφιδά (53′), Γιώργος Τζουρτζουκλής (55′) και Στέφανος Πρισακάρου (67′).

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σαρακατσάνης, Γεωργόπουλος (85′ Νικολακούλης), Ψαρούλης, Πανδρεμένος, Παπακώστας (60′ Καφαντάρης), Σακελλαρίου, Φουρίκης (85′ Ολομάνι), Σώκος, Δημόπουλος (65′ Γκουντίκας), Χριστοδούλου, Βλαχάκης.

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Πατσούρας Ν., Τζουρτζουκλής, Κώστας (74′ Πότσης), Καρβουνάρης, Σκαφιδάς, Παπαδόντας (90′ Χρυσαφόπουλος), Ψύρρας, Πρισακάρου (87′ Πατσιούρας Β.), Παϊτέρης, Δολμές (82′ Χατζησαββίδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Μίχος, Πάλλας.