Μόρας: «Γι’ αυτό πήγα στον Απόλλωνα»

Για την απόφασή του να συνεχίσει στον Απόλλωνα Λάρισας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Βαγγέλης Μόρας.

Για το παρασκήνιο της αποχώρησής του από την ΑΕΛ και την απόφασή του να συνεχίσει στη Super League 2 και τον Απόλλωνα Λάρισας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Μόρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μόρας στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ»:

Για το τι έγινε και αποχώρησε από την ΑΕΛ: «Να πούμε πως είναι τα πράγματα. Ήταν να συνεχίσω στην ΑΕΛ, αλλά χωρίς να καταλάβω το λόγο δεν ήρθαμε σε επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο, ενώ πριν τον κορωνοϊό είχαμε πει ότι εγώ θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω. Είχα μιλήσει και με τον προπονητή, που μου είχε πει «σε θέλω». Μετά όμως δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο. Οπότε είναι δικό τους θέμα και δεν μπήκα στη διαδικασία. Οφείλεται στη δική τους στάση, στο πώς αντιμετωπίζουν κάποια πράγματα».

Για το τι τον έκανε να αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λάρισας: «Ήμουν κοντά στο να σταματήσω, γιατί δεν υπήρχε κάτι να με κρατήσει μακριά από τη Λάρισα. Η οικογένεια μου είναι εδώ. Θα το έκανα μόνο αν υπήρχε κάτι πραγματικά αξιόλογο. Δεν υπήρξε. Αυτό το βήμα το να πέσω κατηγορία, είναι κάτι που δεν με γεμίζει ποδοσφαιρικά, αγωνιστικά, με γεμίζει όμως το πρότζεκτ. Του χρόνου η ομάδα θα παίζει στο AEL FC Arena. Στο μελλοντικό κομμάτι, για το μετά, είναι κάτι που με γεμίζει».

Για τους στόχους του Απόλλωνα Λάρισας: «Δεν έχει σαν στόχο την άνοδο. Στόχος είναι να οργανωθεί η ομάδα. Δεν έχει το καλύτερο όνομα για πολλά πράγματα. Όμως όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσεις ένα έργο, θα το κάνεις. Μίλησα με τον πρόεδρο, ξεκαθάρισα κι εγώ κάποια πράγματα. Η ομάδα υστερεί σε πολλούς τομείς στην οργάνωση. Αλλά στη ζωή δεν τα βρίσκεις όλα έτοιμα. Το θέμα είναι να υπάρχει καλή θέληση».

Για το πρότζεκτ: «Μίλησα με τον προπονητή. Είναι ωραίο ότι υπάρχει διάθεση. Δεν ήρθα να το παίξω κάποιος. Υπάρχει συνεργασία σε όλους τους τομείς. Θα μπορούσα να είμαι τεχνικός διευθυντής και να μην παίζω. Όμως εφόσον είμαι καλά θα βοηθήσω και αγωνιστικά. Όλοι θέλουμε να βγει κάτι καλό. Θα είναι ένας δοκιμαστικός χρόνος. Θέλει πολλή δουλειά και πολλή υπομονή. Τα αποτελέσματα θα δώσουν ώθηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...