Μ(0)ιραί(0)ς ο Σεΐζης…

Σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες, σε πολλές εξ’ αυτών με πρωταγωνιστή τον Σεΐζη, αλλά χωρίς γκολ, Προμηθέας Λάρισας και Δάφνη Γλαύκης «κόλλησαν» στο 0 – 0 και πήραν από έναν βαθμό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 22ο λεπτό και άνηκε στον γηπεδούχο Προμηθέα. Όταν ο Σεΐζης βγήκε τετ – α – τετ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας Μπλέτσας κέρδισε την «μονομαχία» και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Δεν υπήρχε άλλη μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα έχοντας ανοιχτούς… «λογαριασμούς».

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και στο 52′ οι άνθρωποι του Προμηθέα διαμαρτύρονται, καθώς ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπαποστόλου πάνω στον Σεΐζη, με τον διαιτητή της «συνάντησης» ωστόσο να έχει αντίθετη άποψη και να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.

Δύο λεπτά είχαμε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του αγώνα. Στο 54′ λοιπόν, μετά από εκτέλεση κόρνερ, επικράτησε σύγχυση στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, η μπάλα στρώθηκε στον Ασίκογλου, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής, πλάσαρε προ κενής εστίας, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!

Επόμενη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 62′ όταν σε νέο τετ – α – τετ ο Σεΐζης δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Τζιώρας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ήταν άστοχος. Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

Οι Συνθέσεις

Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Γκόβαρης, Σεΐζης, Ασίκογλου (66′ Τζιώρας), Δολμές, Ραπτοτάσιος, Κατσικάρης (66′ Παραλυκούδης), Φάκας, Κώστας, Ηλιόπουλος, Γκέκας, Καρβουνάρης.

Δάφνη Γλαύκης (Γιώργος Παπαντωνίου): Μπλέτσας, Σπανούλης, Παπαποστόλου, Μούμος, Μαλάκος, Σβερκούλης, Βράκας (69′ Καραγιάννης), Τσιώλης Ν. (46′ Γκουντουβάς), Μπατζογιάννης Π., Ντόντος, Ντινούλης (46′ Νεράτζης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Δεδικούσης, Αναστασίου, Τάνας.