Νέα Αρτάκη: Παρουσίαση Κουρμπανά και μεταγραφών – Το μήνυμα του προέδρου

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε από τη Νέα Αρτάκη σε αίθουσα του Δήμου, η παρουσίαση του νέου προπονητή Νίκου Κουρμπανά και των επτά νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Πρόκειται για τους Σιαλμά, Ντελέκο, Σταματάκο, Τσούπρο, Ντουμάνη, Κωνσταντίνου, Εσκουρέντο.

Το παρών έδωσαν μάλιστα και αρκετοί άνθρωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση (ο αντιπεριφερειάρχης, ο αντιδήμαρχος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας) οι οποίοι παρακολούθησαν την όμορφη παρουσίαση που διοργανώθηκε, όπου τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στο ξεκίνημα πραγματοποιήθηκε και μια αναδρομή στο παρελθόν η οποία παρουσιάστηκε  στην οθόνη που είχε τοποθετηθεί στην αίθουσα.

Εν τω μεταξύ, μέχρι το Σάββατο θα έχουν ολοκληρωθεί και οι ιατρικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους νέους παίκτες.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος Γιάννης Βαγιάννης.

«Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω τη φετινή χρονιά γιατί τα προηγούμενα δύο χρόνια έτσι όπως ήταν η κατάσταση νιώσαμε ότι παίξαμε σε δύο τουρνουά. Ωστόσο καταφέραμε και διακριθήκαμε και εν μέσω κορονοϊού.

«Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα!»

Τη φετινή χρονιά θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, πιστεύω με την προσπάθεια όλων μας να διακριθούμε και θα πρέπει άπαντες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο.

«Ο προπονητής είναι βασιλιάς»

Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, με πάθος και στην ομάδα ο προπονητής είναι βασιλιάς και έχει τον απόλυτο έλεγχο των αποδυτηρίων.

«Δεν έχουμε έπαρση…»

Δεν έχουμε έπαρση αλλά έχουμε στόχους πρωταγωνιστικούς και αυτό πρέπει να το δείξουμε με τη δουλειά μας.

Είμαστε σε διαδικασία μεταγραφών και ανανεώσεων, το Σάββατο ξεκινούν οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών και τη Δευτέρα έχουμε την πρώτη συγκέντρωση και τον αγιασμό.

Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Κλείνοντας, η προσπάθειά μας είναι να καταφέρουμε στηρίζοντας και τις ακαδημίες, να δημιουργήσουμε μια ομάδα βιώσιμη χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν.»

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κουρμπανάς ευχαρίστησε τον πρόεδρο και μίλησε για τη νέα του ομάδα:

«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τη στήριξή του προς το πρόσωπό μου και την πολύ όμορφη παρουσίαση που διοργάνωσε. Περιμένετε να ακούσετε πολλά, αλλά αυτό δεν θα το κάνω γιατί τα πάντα θα πρέπει να φανούν στο γήπεδο.

«Η ομάδα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω»

Η Νέα Αρτάκη είναι για 3η χρονιά στη Γ’ Εθνική και θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω. Πρώτα θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι.

Γι’ αυτό η ομάδα έφερε νέους ποδοσφαιριστές και προπονητή, για να λειτουργεί επαγγελματικά και να πετύχει το στόχο της.

«Πρέπει να υπάρχει υπομονή…»

Ωστόσο θα πρέπει να υπάρχει υπομονή από τον κόσμο και από όλους τους άλλους που είναι γύρω από την. Μέχρι τις 10 Αυγούστου ευελπιστούμε να έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ.

Σε ερώτηση για το τι τον ώθησε να επιλέξει τη Νέα Αρτάκη, είπε:

«Αυτό που με έκανε να αναλάβω την ομάδα, είναι ότι είναι μια φρέσκια ομάδα η οποία θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική…»

Τέλος, η Νέα Αρτάκη απέκτησε και τον Εσκουρέντο, που πέρσι αγωνιζόταν με το Ναυπακτιακό Αστέρα και πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά.

The post Νέα Αρτάκη: Παρουσίαση Κουρμπανά και μεταγραφών – Το μήνυμα του προέδρου appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com