Νέα αρχή για την Αστραπή Νέα Πολιτείας

Εμπρός – μαρς και για την Αστραπή Νέα Πολιτείας η οποία από φέτος με την πρόσληψη του τεχνικού διδύμου Γιώργου Καφφέ και Γιάννη Τσακμακίδη αλλάζει ολοκληρωτικά ρότα στο ποδοσφαιρικό χάρτη του Νομού μας.

Χρήματα στο ποδόσφαιρο πλέον δεν υπάρχουν και στη Νέα Πολιτεία τον κατάλαβαν νωρίς και πρόλαβαν και επιβιβάστηκαν στο τρένο των… ακαδημιών, κάνοντας διάνα προσλαμβάνοντας τους μετρ του είδους Γιάννη Τσακμακίδη και Γιώργο Καφφέ, οι οποίοι τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκονταν στην οικογένεια του Μαχητή, στον οποίο και φεύγοντας άφησαν πίσω τους ένα υγιές οικοδόμημα στο τμήμα των ακαδημιών.

Κάτι το οποίο είδαν οι άνθρωποι στη Νέα Πολιτεία και δεν έχασαν χρόνο και έδωσαν το τιμόνι της ανδρικής ομάδας στους δύο έμπειρους τεχνικούς δίνοντας τους συννάμα και την οργάνωση και στελέχωση των ακαδημιών. Αργότερα στο τιμ προστέθηκε και ο Λεωνίδας Κιόρογλου ο οποίος θα είναι ο τρίτος της παρέας στις ακαδημίες ενώ θα κληθεί να υπερασπιστεί και τα γκολ ποστ της ανδρικής ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Γιάννης Τσακμακίδης (Προπονητής): “Οι στόχοι είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο νέο πρωτάθλημα. Αρχικά βέβαια να οργανωθούμε σωστά, να χαρούμε αυτό που κάνουμε εμείς και πάνω από όλα τα παιδιά κυρίως. Ο μεγαλύτερος στόχος μας είναι η οργάνωση και η στελέχωση των ακαδημιών με απώτερο σκοπό την μετέπειτα στελέχωση του συλλόγου από τα δικά του φυτώρια. Αυτό όμως θα γίνει σε βάθος χρόνου και υπομονής και φυσικά επιμονής από όλους μας”.

Γιώργος Καφφές (Προπονητής): “Η προετοιμασία ξεκίνησε με όρεξη από όλα τα παιδιά και από αυτά που ήταν πέρυσι στον σύλλογο και από αυτούς που ήρθαν φέτος. Θα δουλέψουμε σκληρά και στο τέλος πιστεύω πως κλείνοντας, το ταμείο θα έχει θετικό πρόσημο. Υπάρχουν διαφορές  σε σχέση με τον Μαχητή που ήμασταν τα τελευταία τρία χρόνια με τον Γιάννη, καθώς εκεί όταν πήγαμε υπήρχε μεγάλυτερη οργάνωση αλλά και καλύτερες εγκαταστάσεις. Παρόλα αυτά εμείς και εδώ θα το παλέψουμε και θέλουμε να πιστεύουμε πως με την βοήθεια από τον Δήμο στα γήπεδα θα έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς”.

Λεωνίδας Κιόρογλου (Ποδοσφαιριστής): “Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν μέσα από την προπόνηση και την σκληρή καθημερινή δουλειά. Για εμάς φέτος το μεγάλο στοίχημα είναι η οργάνωση και στελέχωση των ακαδημιών με παιδιά από την γειτονιά τα οποία σε μια πενταετία θα απαρτίζουν το ανδρικό τμήμα της Αστραπής”.

Κώστας Γαρουφαλιάς (Ποδοσφαιριστής): “Όλα είναι καινούρια στην ομάδα. Καινούριο τεχνικό τιμ. Καινούρια διοίκηση. Όλοι τους είναι κοντά στην ομάδα. Φέτος με τον συνδυασμό των περσινών ποδοσφαιριστών που παραμείναν στον σύλλογο και με τα νέα παιδιά που ήρθαν έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο και πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι”.

Αστέριος Νούλας (Ποδοσφαιριστής): “Η προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει και κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Να ευχηθώ υγεία σε όλα τα παιδιά. Κάθισα για ακόμη έναν χρόνο στον σύλλογο για να βοηθήσω τα παιδιά και να αποτελέσω ένα κομμάτι της φετινής καλής ομάδας που στήνεται. Όσον αφορά τον στόχο, μια καλή πορεία θα μας αρκούσε αλλά αν μας βγει γιατί όχι και άνοδος”.

Γρηγόρης Παπαμάνος (Ποδοσφαιριστής): “Αρχικά να ευχηθώ υγεία πάνω από όλα σε όλους τους συμπαίκτες μου και ν έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Οι δυό προπονητές που ήρθαν είναι πολύ καλοί και θα μας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό και μαζί με τα νέα παιδιά να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο για την κατηγορία. Στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας”.

Το πάρε – δώσε:

Ήρθαν:

Κυριάκος (Ηρακλής Λάρισας), Βασίλης (Βουκεφάλας), Αλεξανδρής (Λαρισαϊκός), Βλάχος (Μελία), Κιόρογλου (Τύρναβος 2005), Καλτσάς (Αμπελόκηποι).

Έφυγαν: