Νέα ισχυρή διοίκηση για Θύελλα Σαρακηνών!

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση της Θύελλας Σαρακηνών, που πέρυσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αν και σταχτοπούτα σε επίπεδο Εθνικού πρωταθλήματος.

Οι Πειρατές βγήκαν ακόμα πιο δυνατοί και με ισχυρή διοίκηση, κάτι που σημαίνει ότι και τη νέα σεζόν θα αποτελέσουν σκληρό καρύδι για όλους τους αντιπάλους τους.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας και χρηματοδότης του επιχειρήματος αυτού που έκανε γνωστή στο πανελλήνιο μια μικρή κοινωνία 300 μόλις κατοίκων μέσω της Θύελλας, ανέλαβε για μια ακόμα χρονιά το οικονομικό κομμάτι σχεδόν εξολοκλήρου, ζητώντας όμως την εγρήγορση και την συμπαράσταση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. που θα πρέπει να τρέξουν τον σύλλογο σε διαδικαστικά θέματα, αναζητώντας χορηγούς, πώληση εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και θέματα καθημερινότητας.

Για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν πρωταρχικός στόχος είναι η εύκολη παραμονή στην Κατηγορία και το καλό ποδοσφαιρο, αλλά και το οικονομικό συμμάζεμα σε αρκετούς τομείς.

Δείτε τα ονόματα των ανθρώπων που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο, παρακάτω:

Ηλίας Αταλασίδης, Μηνάς Τζιούτζης, Νίκος Ρώσσης, Χρήστος Πέτσης, Γιώργος Τράικος, Νίκος Νίκου, Γεράσιμος Γραικός, Νίκος Τζιούτζης, Μιχάλης Γιόντης, Γεράσιμος Συλλέκτης, Γιάννης Τράικος.

Πηγή: pellasports 

The post Νέα ισχυρή διοίκηση για Θύελλα Σαρακηνών! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com