Νέα κατηγορία όμως με την ίδια φιλοσοφία το Αβέρωφ…

Το Αβέρωφ επέστρεψε στην Α΄τοπική κατηγορία και θέλει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα πετύχει τους στόχους του…

Η νέα προσπάθεια ξεκίνησε στο Αβέρωφ με νέα διοίκηση, τον Δημήτρη Κουκουλιάφκα στη τεχνική ηγεσία και με πολλούς νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.

Στόχος για την ομάδα του Αβέρωφ αποτελεί να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε πολλά νεαρά παιδιά κάτι που συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια και ο σύλλογος να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Αλατάς (Αμπελωνιακός), Τσιρογιάννης (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Κατσιώτης (Βούναινα), Μερτζανίδης (Νίκη/Μιχαήλ).

Έφυγαν: Ελευθέρογλου (ελεύθερος).

Βασίλης Πλατής (Γενικός Αρχηγός Α’): «Να συνεχίσουμε το πετυχημένο έργο της προηγούμενης διοίκησης. Θέλουμε να διατηρήσουμε το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Επιτυχία για εμάς αποτελεί να παίζουν τα παιδιά από την ακαδημία. Με αυτά τα παιδιά λοιπόν θέλουμε τη νέα χρονιά να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ».

Δημήτρης Κουκουλιάφκας (Προπονητής): «Ξεκινάμε μία νέα χρονιά αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ εκεί όπου επιστρέφουμε στη κατηγορία αυτή. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές και πολλά νέα παιδιά που διψούν για μπάλα και διάκριση. Να πετύχουμε τους στόχους μας και η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Θανάσης Μήτσιος (Ποδοσφαιριστής): «Νέα χρονιά για εμάς και θα ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν μακρυά από τραυματισμούς. Ήρθαν κάποια νέα παιδιά και με την υπόλοιπη ομάδα θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Θωμάς Γραμμένος (Ποδοσφαιριστής): «Να αποφύγουμε τους τραυματισμούς τη νέα χρονιά που έρχεται που είναι το πιο βασικό και η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Θανάσης Ντέκας (Ποδοσφαιριστής): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους και στην ομάδα μου. Να έχουμε μία χρονιά δίχως τραυματισμούς».

Στέλιος Χάνι (Ποδοσφαιριστής): «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Να έχουμε μία καλή χρονιά ως ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τα φιλικά

24/08 Δωτιέας Αγιάς
29/08 Ηρακλής Λάρισας
01/09 Πελασγιώτιδα
07/09 Δήμητρα Γιάννουλης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...