Νέα νίκη για τη Συκέα!

Νέα νίκη σημείωσε σήμερα το απόγευμα η Συκέα, όπου ξεπέρασε το εμπόδιο της Νίκης Μιχαήλ με 3 – 0 για τη 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄τοπικής κατηγορίας.

Έτσι, η ομάδα του Λευτέρη Καρατζιόλη έφθασε τους είκοσι πέντε βαθμούς, ενώ το σύνολο του Ζήση Γεράση έμεινε στους δέκα εννέα πόντους έπειτα και από αυτή την αγωνιστική.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Φώτης Κατσιγιάννης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μπλιάμπλια έβαλε μπροστά τη Συκέα στο σκορ, ενώ ο Δημήτρης Ζιώζιος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε δύο τα τέρματα για τους γηπεδούχους στο 57ο λεπτό του αγώνα.

Στο 75ο λεπτό τώρα, ο Γιάννης Τέλλιος βρήκε δίχτυα με σουτ από πλεονεκτική θέση και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Από την άλλη, οι Χρήστος Κωφός και Μιχάλης Ραπτοτάσιος είχαν ευκαιρίες για τη Νίκη Μιχαήλ, όμως αυτές χάθηκαν και το 3 – 0 έμεινε μέχρι το τέλος.

 

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Συκέας (Λευτέρης Καρατζιόλης): Λιάκος, Κατσιγιάννης Β., Κουλιούμπας, Τέλλιος, Καρατζιόλης Δ., Ζιώζιος Ν., Χασιώτης, Ζιώζιος Δ., Μπλιάμπλιας (70′ Τάχατος), Παλάσκας (65′ Βάμπος), Κατσιγιάννης Φ. (25′ λ.τ. Μπαργιώτας).

Νίκη Μιχαήλ (Ζήσης Γεράσης): Γκουγκουλιάς, Ραπτόπουλος Κ., Μήλιος, Παπακωνσταντίνου, Κουτσάκης, Καραφύλλης, Καραναστάσης, Μπούφης (70′ Γκρόζος), Κωφός, Ραπτόπουλος Μ., Παπαπολυμέρου (50′ Μπατζογιάννης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Μπάρκας, Αντωνίου.