Νέα νίκη για το Κιλελέρ, επικράτησε του Δαμασιακού

Τη τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας πέτυχε το Κιλελέρ επικρατώντας με σκορ, 2 – 0 του Δαμασιακού το απόγευμα του Σαββάτου (23/10).

Η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου έφθασε τους δώδεκα βαθμούς σημειώνοντας το «4χ4», με το σύνολο του Βασίλη Νάρη να μένει στον ένα βαθμό μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Στο 35ο λεπτό ο Χρήστος Τζέκα αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Αντώνη Γκαραλιάκου και έκανε το 1 – 0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος κι ενώ χάθηκαν ευκαιρίες με τους Τζέκα, Κουβελά και Κορδαλή για το Κιλελέρ και με τον Θοδωρή Βίδρα για τον Δαμασιακό, ο Αποστόλης Ζιόμπουρας με κεφαλιά από σέντρα του Κώστα Ζάχου στο 81′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

Οι Συνθέσεις

Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Καρακυρίτσης, Ζάχος, Ζιόμπουρας (77′ λ.τ. Κίτσιος Π.), Καρακάνος, Τσακίρης, Ντιντής, Κορδαλής, Γκαραλιάκος (75′ Φαρμάκας), Τζέκα (70′ Κίτσιος Δ.), Παπαχρήστος, Κουβελάς.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Μπακαΐμης, Οικονόμου, Μουσιάρης Θ., Λέτσιος Στ., Δούκας, Σκούπρας, Μούρι, Βίδρας, Λούτσος Στ., Δεληχάς (82′ Τσιακούλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Μάνος, Τζιμούρτος.