Νέα φιλική νίκη για τον Ηρακλή, επικράτησε της Φήκης με 2 – 1!

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο Ηρακλής Λάρισας αγωνίστηκε ακόμη ένα 90λεπτό με αντίπαλο ομάδα Γ’ εθνικής τη Φήκη Τρικάλων και το λαρισινό συγκρότημα σημείωσε νέα νίκη με σκορ, 2 – 1!

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής το σύνολο των Χρήστου Χατζηλιάδη – Θάνου Τριανταφυλλόπουλου αναμετρήθηκε στη πόλη των Τρικάλων με τη Φήκη, με τις δύο ομάδες που θα μετέχουν στο νέο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Έπειτα από αρκετά καλή εμφάνιση που είχαν οι «μπλε» και στα δύο ημίχρονα, σημείωσαν και δύο γκολ με τους Γιώργο Κακαβίτση και Γιώργο Φώτο.

Συγκεκριμένα, στο 15ο λεπτό ο Ιωάννου «άνοιξε» το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 43′ ήρθε η ισοφάριση του σκορ και το 1 – 1 με τον Γιώργο Κακαβίτση.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Γιώργος Φώτος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έκανε το 1 – 2 για τον Ηρακλή που αποτέλεσε και τελικό αποτέλεσμα, ενώ στο παιχνίδι χάθηκαν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες.

Οι Συνθέσεις

Φήκη (Τάσος Ρούσσας): Ράπτης, Γιαννούλας, Γκαντιάς, Τεντολούρης, Σκρέκας, Καλαμαράς, Στεργίου, Μωραΐτης, Ιωάννου, Διβανές, Ξαγαράς.

Αγωνίστηκαν και οι: Γερεντές, Ματζώρος, Ντίνος, Ντόντας, Νούλας, Μπονέλης, Ντούλαλας, Κουτής, Μήτσιος, Μπακάλης.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Στοΐνοβιτς Χ., Τάρτας, Γαλάνης, Μπάμης, Χατζηλιάδης, Γκιουρσάνης, Στοΐνοβιτς Λ., Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Αγωνίστηκαν και οι: Χατζόπουλος, Μαυρομάτης, Σκαφιδάς, Χριστακέας, Φώτος, Μούλιας, Μπαλαμώτης, Παπαδάκος, Αθανασιάς, Ανατολού.