Νέο Hyundai Kona: Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Το νέο κόμπακτ SUV της Hyundai θα είναι διαθέσιμο μέσα στη χρονιά σε υβριδικές, ηλεκτρικές και εκδόσεις βενζίνης.

Η δεύτερη γενιά του Kona, του κόμπακτ SUV της Hyundai, διακρίνεται για τη φουτουριστική της σχεδίαση και θα είναι διαθέσιμη ως αμιγώς ηλεκτρικό (EV), υβριδικό (HEV), καθώς και με κινητήρες βενζίνης. Η γκάμα θα περιλαμβάνει επίσης την σπορ έκδοση N Line, ενώ κάθε εκδοχή του κορεατικού B-SUV θα έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ.

Το εσωτερικό είναι οδηγοκεντρικό και σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ευρυχωρία χάρη στο μεγαλύτερο μήκος που φτάνει τα 4.355 mm. Οι δύο μεγάλες οθόνες 12,3 ιντσών και η κεντρική κονσόλα universal ενισχύουν το hi-tech προφίλ του νέου μοντέλου.

Νέο Hyundai Kona: Πότε έρχεται στην Ελλάδα
Νέο Hyundai KONA 2023
HYUNDAI

Η μετατόπιση του μοχλού ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι παρέχει μια πιο λιτή διάταξη και πρόσθετο χώρο για αντικείμενα στο κεντρικό τούνελ. Σύμφωνα με τη Hyundai, μεγαλύτερος είναι και ο χώρος αποσκευών, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνεται ο όγκος του.

Το ολοκαίνουριο Kona αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο, αρχικά στις εκδόσεις HEV (υβριδικό) και βενζίνης. Τον Οκτώβριο θα ακολουθήσει η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση (BEV).

Νέο Hyundai Kona: Πότε έρχεται στην Ελλάδα
Νέο Hyundai KONA 2023
HYUNDAI

Πηγή: Sport24.gr