Νίκησε από το πρώτο ημίχρονο!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα Βρυσιών ο Αστέρας Τυρνάβου, καθώς επικράτησε με εμφατικό σκορ και 6 – 2 εντός έδρας στην 13η αγωνιστική της Α΄1 κατηγορίας!

Στην έκτη θέση της βαθμολογίας με είκοσι βαθμούς ανέβηκε το συγκρότημα του Θανάση Παπακωνσταντίνου μετά και την σημερινή νίκη, ενώ η ομάδα του Λεωνίδα Τασιούλη έμεινε στους τρεις βαθμούς και την τελευταία θέση.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Παναγιώτης Γαλάνης με σουτ ευτύχησε να βάλει τον Αστέρα Τυρνάβου μπροστά στο σκορ, ενώ τρία λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του.

Οι παίκτες του Απόλλωνα Βρυσιών μείωσαν στο σκορ κι έκαναν το 2 – 1, με τον Μπουρίκο με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ με την συμπλήρωση των 45′, ο Κώστας Τσακίρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 1.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 50ο λεπτό, ο Σπύρος Γκαραγκούνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διεύρυνε το σκορ σε 4 – 1, ενώ ο Λιάπης με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή στο 55ο λεπτό, μείωσε σε 4 – 2.

Ο Γιώργος Μπαντής με δικό του τέρμα στο 70ο λεπτό έκανε το 5 – 2 για την ομάδα του Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ενώ στο 75ο λεπτό ο Παναγιώτης Γαλάνης διαμόρφωσε το τελικό 6 – 2 αλλά σημείωσε και χατ – τρικ!

 

 

Οι Συνθέσεις

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Γκαραγκούνης Β., Πάσιος Αν. (55′ Γκαραγκούνης Ι.), Λάζος (65′ Μαυρίδης), Γκαραγκούνης Χ., Πάσιος Β., Γκαραγκούνης Ελ., Καρακώστας (46′ λ.τ. Μπαντής Γ.), Γαλάνης, Γκαραγκούνης Σπ., Τσακίρης Κ.

Απόλλων Βρυσιών (Λεωνίδας Τασιούλης): Μητσόπουλος, Στογιανούδης, Μπουρίκος, Γαϊτανίδης, Βουβαλούδης (50′ Βαΐτσης), Στεφανής, Τατσιαρής, Λιάπης, Γιαντσίδης (25′ λ.τ. Προσμίτης), Ζητούνης, Μουστάκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Ευστρατίου, Τσιρογιάννης.