Νίκησε και… ελπίζει

Ο Αμπελωνιακός έκανε το καθήκον του στην προτελευταία αγωνιστική της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας και επικράτησε με 2 – 0 της Δόξας Ραχούλας και ελπίζει ακόμα σε άνοδο.

Όμως δεν είναι σε πλεονεκτική θέση. Διότι μπορεί να ισοβαθμεί με τον Δαμασιακό και τα Βούναινα στους 58 βαθμούς αλλά δεν υπερισχύει στις ισοβαθμίες, επομένως θέλει νίκη και «στραβοπάτημα» των αντιπάλων του, για να πάρει τη 3η θέση που οδηγεί σε άνοδο. Από την άλλη η Ραχούλα υποβιβάστηκε στη Β΄κατηγορία και είναι στη τελευταία θέση με 35 βαθμούς.

Ο Αμπελωνιακός ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα καθ’όλη τη διάρκειά του. Ευτύχησε μάλιστα να προηγηθεί με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα. Όταν ο Πάρης Μπόντε με σουτ από πλεονεκτική θέση σκόραρε για το 1 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι γηπεδούχοι, με την εικόνα του παιχνιδιού να μην έχει αλλάξει. «κλείδωσαν» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Στο 70’ ο Γιώργος Τσετιροκλής με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Παπαδημητρίου θα μπορούσαν να είχαν δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ, όμως τα δύο σουτ του Γιώργου Τσετιροκλή σταμάτησαν και τα δύο στα δοκάρια. Έτσι το 2 – 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Να σημειωθεί πως, για τον Αμπελωνιακό αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα οι Ζυγούρης και Κατσαβός του εφηβικού τμήματος, όπου είναι και γεννημένοι τη χρονιά του 2001.

Η Σύνθεση

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Ψύρρας, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Βούκιας (65′ Αποστόλου), Μεσημέρης, Πατρίκου, Ιωαννίδης (87′ Κατσαβός), Τσετιροκλής, Μπόντε (78′ Ζυγούρης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γιάντσης, Νάκας, Ντανταλής.