Νίκησε και καραδοκεί… ο Όλυμπος Γόννων

Νίκησε και καραδοκεί… ο Όλυμπος Γόννων

Με νίκη συνέχισε την πορεία του ο Όλυμπος Γόννων στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου επικράτησε 0 – 1 και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Σε ένα κακό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις οι Γόννοι κατάφεραν και «δραπέτευσαν» με το διπλό με μια στημένη «μπάλα» και έπειτα από ολιγωρία του Γκουνέλα, ο Τσιρονίκος με κοντινή προβολή έγραψε το τελικό 0 – 1.

Το Φιλμ του Αγώνα

25’ Ο Ζιάρρας από τον άξονα σπάει δεξιά του στον Χριστίδη όπου με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκουνέλα.

56’ Ο Δεδικούσης τροφοδοτεί τον Μαρκεγκάι, με τον δεύτερο απέναντι από τον Γκουνέλα να σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι.

65’ 0 – 1 Έπειτα από χτύπημα φάουλ του Μαρκεγκάι, ο Γκουνέλας αδυνατεί να απομακρύνει από την εστία του, και σε φάση διαρκείας, η μπάλα καταλήγει στα πόδια του Τσιρονίκου, όπου πάνω στην γραμμή σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

86’ Ο Χριστίδης βγαίνει απέναντι από τον Καραβασίλη με τον δυνατό πλασέ του να καταλήγει ψηλά άουτ σε μια μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.

87’ Ύστερα από φάση διαρκείας ο Σουλτούκης μέσα από την μικρή περιοχή πλασάρει με τον Καραβασίλη να αποκρούσει σωτήρια.

Οι Συνθέσεις

Άρης Λάρισας (Γιώργος Στατήρης): Γκουνέλας, Βίλλης, Ραμπέλι, Κόμης, Ακρίβος Δ., Στατήρης (54’ Μπατσάρας), Ακρίβος Γ., Ζιάρρας (84’ Γκατζούλης), Χριστίδης, Σουλτούκης, Ναούμης (68’ Καρβουνιάρης).

Όλυμπος Γόννων (Γιάννης Τσιόπας): Καραβασίλης, Καρκατσέλιος, Μάρκεγκαλ, Τσιαπλές, Τσιόπας, Τσούγιας, Μαρκεγκάι, Τσιρονίκος (89’ Ντόντος), Καραδούκας, Ρημαγμός Μ., Δεδικούσης (71’ Ρημαγμός Ι.).

Διαιτητικό Τρίο
Βλιώρας, Ακρίβος, Νίκζας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...