Νίκησε και την βροχή…

Νίκησε και την βροχή…

Παιχνίδι νεύρων σε ακόμη ένα παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο και αυτήν την φορά εντός Λάρισας και στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, όπου η Ομόνοια φιλοξένησε τον ΠΑΟ Αβέρωφ.

Στο πρώτο ημίχρονο το Αβέρωφ ήταν αυτό που είχε την υπεροχή των κινήσεων χωρίς όμως να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στα καρέ του Στεφούδη. Από την άλλη η Ομόνοια ήταν αυτήν που χαμογέλασε στο πρώτο ημίχρονο με τον Κωστούλα να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία των αμυντικών του Αβέρωφ και με κεφαλιά πάνω στην γραμμή να κάνει το 1 – 0 για τους γηπεδούχους.

Βέβαια και στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας είχαμε επεισοδιακές στιγμές όταν στο 42’ ο Κουτσικουρής βγαίνοντας εκτός τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών «άνοιξε» κουβέντα με τους φιλάθλους, ανταλλάσσοντας φτυσίματα και λόγια. Αποτέλεσμα ήταν ο κ. Καραμπούλας να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα μόλις επτά λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Το ίδιο σκηνικό  είχαμε και στην επανάληψη με το Αβέρωφ να έχει τις ευκαιρίες και την Ομόνοια να αμύνεται με το 1 – 0 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι.

Αποβολή πάντως είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο όπου στο 83’ λεπτό ο Ελευθερόγλου πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια ύστερα από εξύβριση προς τον διαιτητή.

Το Φιλμ του Αγώνα

25’ Πλαγιοκόπηση και συρτή σέντρα του Ταρταμπούκα, με τον Μπανά να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με προβολή να βγάζει την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Στεφούδη.

31’ 1 – 0 Ο Κωστούλας επωφελείται της ολιγωρίας της άμυνας του Αβέρωφ για να απομακρύνουν, τσιμπώντας αρχικά την μπάλα και εν συνεχεία σε κενή εστία με το κεφάλι να κάνει το 1 – 0.

41’ Ο Κουτσικουρής έπεσε στο έδαφος από σκληρό μαρκάρισμα και βγαίνοντας έξω για τις πρώτες βοήθειες, έπειτα και από προκλήσεις των φιλάθλων, άνοιξε συζήτηση μαζί τους με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα του κ. Καραμπούλα.

68’ Σέντρα του Ταρταμπούκα από δεξιά με τους Ελευθερόγλου και Φουντά να πετάγονται στην πορεία της μπάλας αδυνατώντας να την σπρώξουν στα δίχτυα.

71’ Σουτ του Γκουτσιούδη από τα 35 μέτρα με την μπάλα να χτυπά στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και εν συνεχεία να περνά άουτ.

75’ Ο Ελευθερόγλου πλασάρει σε κενή εστία με τον Μότσα να απομακρύνει την μπάλα πάνω στην γραμμή σωτήρια.

Οι Συνθέσεις

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Στεφούδης, Μότσα, Ντριβάλας, Τζήμας, Κολλάτος (λ.τ. 35’ Κουτσικουρής), Κολώνας (77’ Καραγιώργος), Πιστάλης, Αλεξανδράκης, Γαβαλάς, Σχοινάς (72’ Δάλλας), Κωστούλας.

Αβέρωφ (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Κυρανούδης, Μάρκου Γρ., Παππάς (52’ Φουντάς), Κλεισιάρης, Καφές, Μάρκου Β., Ελευθερόγλου, Γκουτσιούδης, Ανυφαντής (72’ Αποστολόπουλος), Μπανάς (79’ Παλαμίδας), Ταρταμπούκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...