Νίκησε ο καλύτερος…

Εύκολο απόγευμα είχε ο Κεραυνός Παραποτάμου όπου επικράτησε στην έδρα του, του Βουκεφάλα Λάρισας με 2 – 1. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με δύο από αυτές να σταματούν στο δοκάρι του Βουκεφάλα, για διευρύνουν το σκορ. Ο Βουκεφάλας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ ύστερα από εκπληκτική ενέργεια του Σφυριδάκη και με όμορφο βον πλανέ στην κίνηση.

Το Φιλμ του Αγώνα

4’ Απευθείας χτύπημα φάουλ από τον Ακριβόπουλο, κοντά στο σημείο του κόρνερ, η μπάλα περνά παράλληλα από την εστία του Ζήκου και καταλήγει άουτ.

21’ Σέντρα του Γούργου από αριστερά, με τον Σερίφη να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με διαγώνια κεφαλιά να στέλνει την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπατζιόλα.

24’ 1 – 0 Ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Βουκεφάλα, ο Σερίφης με κοντινό πλασέ κάνει το 1 – 0.

43’ Σέντρα του Μπρατάν από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι με τον Γούργο να πηδά μόνος του για κεφαλιά αλλά να αδυνατεί να την πιάσει, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

50’ Σέντρα του Ζιούστη από αριστερά, με τον Σερίφη να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με προβολή στέλνει την μπάλα παράλληλα άουτ της εστίας του Μπατζιόλα.

57’ 2 – 0 Σουτ του Βασίλεβ έξω από την μεγάλη περιοχή, ασθενής απόκρουση του Μπατζιόλα, με τον Σερίφη να επωφελείται δίνοντας έτοιμο γκολ στον Αβραμούλη, ο οποίος με κοντινό πλασέ σημειώνει το 2 – 0.

61’ Κόρνερ εκτελεί ο Ζιούστης από δεξιά, με τον Αβραμούλη να πηδά μόνος του στο ύψος του πέναλτι με την κεφαλιά του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Βουκεφάλα και εν συνεχεία να καταλήγει άουτ.

63’ Νέο κόρνερ του Ζιούστη, αυτήν την φορά από αριστερά, με τον Αβραμούλη με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι να σημαδεύει την συμβολή των δοκαριών του Μπατζιόλα για ακόμη μια φορά.

66’ 2 – 1 Φανταστική ενέργεια του Σφυριδάκη αποφεύγοντας δύο παίκτες και με σουτ στην κίνηση να γράφει το 2 – 1 για τον Βουκεφάλα.

74’ Βαθιά μπαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Στογιάννου, με τον Αβραμούλη να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σημαδεύοντας το αριστερό «Γ» του Μπατζιόλα, με τον τελευταίο να απομακρύνει με τις γροθιές ενστικτωδώς.

87’ Ο Ζιούστης με κούρσα από τα αριστερά βγαίνει απέναντι από τον Μπατζιόλα, και σε σουτ στην κίνηση στην γωνία του Μπατζιόλα, ο τελευταίος αποκρούει σε κόρνερ.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Παραποτάμου (Κώστας Μπακατσής): Ζήκος, Στογιάννος, Σακελλαρίου, Μπρατάν (88’ Παγούδης), Γούργος, Πάσχος, Πολιτόπουλος (44’ Τάχας), Ζιούστης, Σερίφης (80’ Κωστούλης), Βασίλεβ, Αβραμούλης.

Βουκεφάλας (Χρήστος Ντίστας): Μπατζιόλας, Θάνος, Σακελλής, Στυλιανός, Κυριακάκης, Σφυριδάκης, Ακριβόπουλος, Μαυρομιχάλης (89’ Ραπτοτάσιος), Χαρούλης, Καλεώδης (59’ Μανώλης), Ντίστας (68’ Λουμπατατζής).