Νίκη έκπληξη για την Βερδικούσια

Νίκη έκπληξη για την Βερδικούσια

Η έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Βερδικούσιας, η τοπική ομάδα επιβλήθηκε με σκορ 5 – 2, την ομάδα της Ροδιάς. Το ότι είναι δύο κατηγορίες χαμηλότερα δεν εμπόδισε καθόλου τους παίκτες της Βερδικούσιας να πάρουν μια πανάξια νίκη – πρόκριση.

Η ομάδα της Ροδιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να πάρει την νίκη. Κακός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο ρέφερι του αγώνα κύριος Κουρδής, με πολλά λάθη και για τις δυο πλευρές. Άφησε με 10 παίκτες την ομάδα της Ροδιάς δίνοντας κάρτα για διαμαρτυρία, δεν έδωσε πέναλτι  στην φιλοξενούμενη ομάδα, μοίρασε αρκετές κάρτες στην διάρκεια του αγώνα χωρίς κάποιο λόγο σύνολο 8 κίτρινες και 1 κόκκινη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 10λεπτη καθυστέρηση λόγο της καθυστερημένης έλευσης των διαιτητών.

Το φιλμ του Αγώνα 

12′ 1 – 0 Στην πρώτη φάση του αγώνα ο Μιχαλές εκμεταλλεύεται, την αμυντική αδράνεια της ομάδας της Ροδιάς, και με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

22′ Λίγο αργότερα έρχεται η πρώτη καλή φάση για την ομάδα της Ροδιάς αλλά το σουτ που επιχειρεί ο Ματζαφλάρας μπλοκάρει σταθερά ο Κατίνας.

32′ Τετ – α – τετ για τον Ματζαφλάρα αλλά το σουτ που επιχειρεί ο τελευταίος περνάει μόλις αουτ.

43′ Ωραία εκτέλεση φάουλ απο τον Γιάννα, αλλά έπειτα απο σύγχυση στην άμυνα της Βερδικούσιας μπλοκάρει σταθερά ο Κατίνας

50′ 1 – 1 Ωραία σέντρα απο τον Γιάννα , με κεφαλιά ψαράκι ο Ματζαφλάρας φέρνει τον αγώνα στο 1 – 1

60′ 2 – 1 Δέκα λεπτά αργότερα καταπληκτικό σουτ απο τον Τσετσίλα, αφού πρώτα η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μόρα.

70′ Κόκκινη κάρτα για τον παίχτη της Ροδιάς Μπαλάφα, για διαμαρτυρία.

75′ 2 – 2 Σουτ απο τον Τσιρόπουλο η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλα σώματα και πηγαίνει στα δίχτυα για να γίνει και το τελικό 2 – 2 της κανονικής διάρκειας

104′ Υπέροχο σουτ του Τζέκο η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

107′ 3 – 2 Έπειτα απο συρτή σέντρα του Τσετσίλα , ο Μιχαλές με πλάσε βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 3 – 2

110′ Έντονες διαμαρτυρίες απο τους παίκτες του Ροδιακού για πέναλτι αλλά ο κ. Κουρδής λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

111′ 4- 2 Πέναλτι για την ομάδα της Βερδικούσιας όπου το κερδίζει και το εκτελεί ο Μιχαλές εύστοχα πραγματοποιώντας και χατ – τρικ.

115′ 5 – 2 Ωραία ατομική ενέργεια απο τον Τσετσίλα, και με ωραίο σουτ γράφει και το τελικό σκορ για την ομάδα του με 5 – 2.

 

Οι Συνθέσεις

Βερδικούσια: Κατίνας, Συνλλάλος,Μούλος, Ζερδλλής (65′ Κότκας), Κατίνας Ε. Ιγγλέζος, Βαρσάμης (79′ Γκαραβέλης ),Στατήρας,Μιχαλές, Τσετσίλας,Δήμκος( 45′ Τάκας).

Ροδιακός: Μόρας, Μπαλάφας, Γιάννας (94′ Σουσνέα), Ταχήρ, Μαλιώγκας, Μπαλκούρας, Μαντζαφλάρας, Τσιρόπουλος (106′ Παππάς), Τόρης (60′ Κανάκης), Γεροστέργιος, Τζέκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...