Νίκη από το πρώτο ημίχρονο για το Μαυροβούνι

Στα πέντε γκολ σταμάτησε το Μαυροβούνι και με σκορ 1 – 5 επιβλήθηκε του Παναγροτικού Νίκαιας εκτός έδρας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Σιάρκου έφθασε τους τριάντα τέσσερις βαθμούς και συνεχίζει σταθερά στη πέμπτη θέση και τους μείον πέντε βαθμούς από τη πρώτη τριάδα του πίνακα της βαθμολογίας.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» του Βαγγέλη Μπρισίμη δεν απέφυγε την ήττα στην αγωνιστική αυτή και η Νίκαια έμεινε στους δέκα έξι πόντους και τη δέκατη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Αποστόλης Βούκουτος βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έκανε το 0 – 1 για το Μαυροβούνι, ενώ στο 15ο λεπτό ο Τριάντης διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Στο 34ο λεπτό ο Δημήτρης Αρσένης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Αποστόλης Βούκουτος διεύρυνε το σκορ σε 0 – 4 για την ομάδα του Γιάννη Σιάρκου.

Στην επανάληψη του αγώνα και στο 53ο λεπτό ο Βλαχάκης μείωσε προσωρινά για τον Παναγροτικό Νίκαιας σε 1 – 4, ενώ προς το φινάλε του ματς ο Μπάγκας πέτυχε το 1 – 5 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σδούγκας, Γεωργόπουλος (48′ Πουρτσίδης), Ψαρούλης Δ. (46′ Ντελόπουλος), Πανδρεμένος, Σώκος, Σακελλαρίου, Ολομάνι (68′ Γκουντίκας), Δημόπουλος Χ. (46′ Νικολακούλης), Βλαχάκης, Φουρίκης, Φάσσας.

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Νότας (65′ Κολιοφούτης), Μπατζέλας Β., Τατσέλος, Σπανός, Μπατζέλας Ν. (63′ Μαντζαφούλης), Τριάντης (75′ Μπάγκας Αρ.), Αρσένης, Βούκουτος (84′ Σιδέρης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Καραμπούλας, Γκαρέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...