Νίκη “βάλσαμο” για την ομάδα της Ροδιάς

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν η τοπική ομάδα της Ροδιάς επιβλήθηκε της νεανικής ομάδας του Κίσσαβου Συκουρίου με το φτωχό 1-0. Το μοναδικό τέρμα για την τοπική ομάδα της Ροδιάς πέτυχε ο Τσιρόπουλος στο 30′ με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Το Φιλμ του Αγώνα

20′ Πρώτη καλή φάση για την ομάδα της Ροδιάς το σουτ του Βασιλειάδη  όμως περνάει πάνω απο το τέρμα του Γκατζάνα.

30′ 1 – ο Καταπληκτική ατομική ενέργεια του Βασιλειάδη βγάζοντας εξαιρετική ασίστ στον Τσιρόπουλο και ο τελευταίος με δυνατό σουτ ανοίγει το σκόρ για την ομάδα της Ροδιάς.

40′ Ωραία ατομική ενέργεια του Τόρη αποφεύγει δυο παίχτες της αντίπαλης αμάδας αλλά το σουτ που επιχειρεί καταλήγει εκτός εστίας

43′ Μετά απο ωραία μπαλιά του Βασιλειάδη ο Τόρης  σπαταλά την ευκαιρία να κάνει το 2-0 στέλνοντας την μπάλα να περασει λίγα μέτρα δίπλα απο το δοκάρι της εστίας του Γκατζάνα.

45′ Πρώτη αξιόλογη φάση για την ομάδα του Συκουρίου με τον Καραλή να σουτάρει όμως ο Γουγουλής να λέει οχι στην φάση αυτή.

50′ Ατομική ενέργεια του Τόρη περνάει στο σπριντ τον Καραποστόλη αλλά το σουτ που επιχειρεί βγαίνει άουτ.

64′ Ωραία προσπάθεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας του Συκουρίου Κορδέλα βγαίνει τετ-τα-τετ  με τον Γουγούλη αλλά αστοχεί στέλνοντας την μπάλα εκτός εστίας

80′ Ωραία ενέργεια και σουτ του Βασιλειάδη η μπάλα καταλήγει λίγα μέτρα έξω απο το δεξί δοκάρι του Γκατζάνα

90’+2′ Ατομική ενέργεια του Πίγκα περνάει τον αντίπαλο αμυντικο βγάζει ωραία σέντρα αλλά ο Γκατζάνας για ακόμη μια φορά μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

Οι Συνθέσεις

Ροδιακός (Βασίλης Αργυρακούλης): Γουγουλής, Γιάνας , Τσιρόπουλος, Λάκης, Γεροστέργιος, Μαντζαφλάρης, Τόρης(75′ Κουνής), Γκιόζι(60′ Κανάκης), Πίγκας, Βασιλειάδης , Στατήρας(80′ Σπάχος)

Κίσσαβος Συκουρίου (Γιάννης Χατζής): Γκατζάνας, Αγγέλης , Κώτσιας (56′ Καντόγλου), Ζιάκος, Νεμπεγλέρας, Καραλής, Αντωνίου(50′ Κορδέλας), Στογιάννης, Κακαγιάννης(80′ Γκέκας), Τόλης, Δημόπουλος