Νίκη Βόλου: Τι αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση

Γενική συνέλευση των μετόχων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας πριν την ενημέρωση των εν δυνάμει μετόχων που μετείχαν στην τελευταία Α.Μ.Κ..

Στη Γ.Σ. αποφασίστηκε να δοθεί η έγκριση για σταδιακή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στις 500.000 ευρώ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση και ενημέρωση των εν δυνάμει μετόχων, οι οποίοι για τυπικούς λόγους δεν μπορούσαν να μετέχουν στη Γ.Σ..

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Στέργιος Φάτσης, αρχικά έκανε έναν μίνι απολογισμό για την προηγούμενη σεζόν και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο μεγαλομέτοχος της βολιώτικης ΠΑΕ, κ. Παπακωνσταντίνου αφού καλωσόρισε τους νέους μετόχους, έκανε μία γρήγορη αναδρομή στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ανέπτυξε, στη συνέχεια, τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα τη νέα χρονιά. Παραδέχθηκε ότι δεν βγήκε το ρίσκο με τον Ισαάκ Χοβέ και τη σωστή επιλογή με τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος άλλαξε την εικόνα της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου δήλωσε, επίσης, πως θα δώσει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες, χωρίς όμως να βάλει σε δεύτερη μοίρα τη βιτρίνα του συλλόγου που είναι η πρώτη ομάδα. Η πλαισίωση της ΠΑΕ με νέα στελέχη είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Αλέξη Παπακωνσταντίνου ώστε να πετύχει την πιο ομαλή λειτουργία σε όλα τα θέματα που απασχολούν το σωματείο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης, αναφέρθηκε κυρίως στα έργα που έχουν γίνει κι έχουν αναδιαμορφώσει το «Π. Μαγουλάς» αλλά και σ’ αυτά που πρόκειται να γίνουν ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις όπως αρμόζει σ’ ένα ιστορικό σωματείο όπως η Νίκη.

Ο κ. Βεργέτης ήταν επίσης παρών στην ενημέρωση των εν δυνάμει μετόχων, μιλώντας στον κόσμο για τα συναισθήματά του που συνεχίζει να είναι μέλος αυτής της οικογένειας. «Οι στιγμές που σε κάνουν ευτυχισμένο στη ζωή σου δεν έχουν να κάνουν με την κατηγορία που αγωνίζεσαι αλλά αυτές που σε κάνουν να νιώσεις άνθρωπος και σε γεμίζουν συναισθήματα. Δεν έχουν να κάνουν με άχρωμες και απρόσωπες ομάδες, έχουν να κάνουν με ομάδες που το λέει η καρδούλα τους. Που κλαίνε, που γελάνε, που χαίρονται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής που έχει κερδίσει τους οπαδούς της Νίκης από την πρώτη στιγμή της έλευσής του στον Βόλο. Στη συνέχεια ο Αρκάς τεχνικός των κυανολεύκων ανέφερε πως ο σχεδιασμός της ομάδας θα είναι ο ίδιος είτε αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ 2, είτε στη Φούτμπολ Λιγκ. Εκτενή αναφορά έκανε ο κ. Βεργέτης στο βάρος που πρέπει να πέσει στις ακαδημίες και στα νέα παιδιά: Αν ζητώ το 5% της βοήθειά σας για την πρώτη ομάδα, το υπόλοιπο 95% το ζητώ για το οικοδόμημα της ακαδημίας» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον κόσμο.

Πηγή: Goalpost

The post Νίκη Βόλου: Τι αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com