Νίκη και ανεβαίνει ο Αστήρ Μελισσοχωρίου!

Με εμφατικό σκορ έφυγε από τη Βασιλή Φαρσάλων ο Αστέρας Μελισσοχωρίου, όπου κέρδισε με σκορ 4 – 0 την Αναγέννηση και πλησιάζει έτσι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μπορεί η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη να έφθασε τους δέκα οκτώ βαθμούς και να βρίσκεται στην ένατη θέση, ωστόσο οι ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους στη βαθμολογία και αυτό αποτελεί σημαντικό για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου.

Στον αντίποδα, το σύνολο του Νίκου Θεοχαρόπουλου έμεινε στους έξι βαθμούς και τη προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο 18ο λεπτό ο Βαγγέλης Χαρούλης πέτυχε το 0 – 1 για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, ενώ στο 54′ ο Κολοβός διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια του αγώνα και στο 78ο λεπτό ο Βαγγέλης Χαρούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3, ενώ ο Διαμαντής στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό, 0 – 4.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Αγγελακόπουλος, Τζιλήρας, Δημουλάς Π (λτ 46′ Μισαηλίδης), Πατσιούρας, Τσιακαβίτης, Καεακώστας, Ζαγγανάς, Δημουλάς Δ.(Δημουλάς Σ.), Σαλής, Γιαχνής(60′ Φ. Σακελλαρίου).

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Τζήμας, Σαραλής, Μαλαχτάρης, Κολοβός, Αβδουλάς, Σουλιώτης, Χαρούλης (80′ Οικονόμου), Ζαρκάδης (75′ Διαμαντής), Καραμάνος, Λιάγκας, Δανιλούλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Κουϊμτζής, Μπατζιανούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...