Νίκη και μόνος 3ος ο Φαλανιακός!

Πετυχαίνοντας την ευρεία νίκη απέναντι στον Πύρρο με σκορ, 4 – 0 εκτός έδρας, ο Φαλανιακός συνεχίζει στην 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας της Α’ τοπικής κατηγορίας του Νομού μας κι ενώ βρίσκεται μόνος του στην θέση αυτή.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Κώστα Νεμπεγλέρα πήραν αυτό που ήθελαν κόντρα στον Πύρρο κι έτσι έφθασαν τους τριάντα τέσσερις βαθμούς.

Από την πλευρά του, η ομάδα του Γιάννη Τσαλάγγα δεν πήρε κάτι θετικό από την εν λόγω αναμέτρηση στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» κι έτσι βρίσκεται στην 16η θέση έχοντας δέκα βαθμούς.

Λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο, ο Βασίλης Λάιος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 0 – 1 του Φαλανιακού με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Μούτσα Μπλέντι.

Προς το τέλος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμη τρία γκολ και «κλείδωσαν» την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αρχικά, ο Ηρακλής Γκιουρσάνης με δύο δικά του γκολ (76′ και 85′) ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Φίλιππος Καραμπούζης.

Μάλιστα, στο 65′ ακυρώθηκε γκολ του Ηρακλή Γκιουρσάνη ως οφ σάιντ για τον Φαλανιακό.

Οι Συνθέσεις

Πύρρος (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης (85′ λ.τ. Ζύμα), Μάρης, Τζιόγκας, Βίλλης, Φιλίππου (46′ Σάρρα), Σκαφιδάς, Τσιρογιάννης, Αλλιάι (70′ Λάττα), Σινάν (65′ Τσιαμούρας), Γιώργης, Νικούλης (85′ Καμαγιάννης).

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάιος, Σιάτρας, Λυγούρας (5′ λ.τ. Πανταζής Γ.), Νάστας (75′ Αντωνόπουλος), Μπλέντι Σ., Μούτσα, Τσιάκος (65′ Λόλας), Γκιουρσάνης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καρακώστας, Μάνος, Κοντογιάννης.