Νίκη και πανηγυρίζει την άνοδο στην Α΄1 ΕΠΣΛ ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης έψαχνε μία νίκη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του 4ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Λάρισας και αφού κέρδισε τη Λάρισα ’88 εκτός έδρας, πανηγυρίζει την απευθείας άνοδο στην Α΄1 τοπική κατηγορία!

Το μόνο που μένει τη τελευταία αγωνιστική, είναι να δούμε ποια θα είναι η τελική θέση του συλλόγου του Γιάννη Κυρμιτζόγλου, καθώς μπορεί να τερματίσει στη δεύτερη είτε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην απευθείας άνοδο.

Με τη νίκη αυτή, ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης έφθασε τους πενήντα βαθμούς και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Μαλλικόπουλου έμεινε στους δέκα οκτώ βαθμούς και τη δέκατη θέση της βαθμολογίας.

Στο 20ο λεπτό σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα του αγώνα. ο Γεράσιμος Κίτσας βρήκε με κάθετη πάσα τον Χρήστο Σκέντζα κι εκείνος με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, κέρδισε τον Χάμο για το 0 – 1!

Στη συνέχεια του αγώνα χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες με τους Τσίντζο (33′) για τη Λάρισα ’88 και τους Κίτσα Γερ. (38′) και Παϊτέρη (54′), ωστόσο το 0 – 1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και το σκορ που έδωσε στον Πανιώνιο τη πολυπόθητη άνοδο στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας!

Οι Συνθέσεις

Λάρισα ’88 (Νίκος Μαλλικόπουλος): Χάμος, Κωνσταντίνου Γ., Σδράλης, Κωνσταντίνου Β., Ναστούδης (75′ Χαμαμτζής), Στάμος, Λεμονής, Τσίντζος, Κούκος (46′ Καλαπανίδας), Τζαφάλιας, Καραμπλής.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης, Σερέτης, Βασιλείου, Κανής, Κίτσας Γερ., Σκέντζας Χρ., Βασιλείου Π., Ελιζόπουλος Ν., Παπαγεωργίου, Μανώλης (46′ Κίτσας Γ.), Παϊτέρης (80′ Παναγιώτου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Αρχοντής, Θύμιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...