Νίκη και τέταρτη θέση!
Στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄κατηγορίας ανέβηκε το Βλαχογιάννι με την σημερινή νίκη που πέτυχε απέναντι στον Φαλανιακό στο εξ΄αναβολής παιχνίδι που έγινε σήμερα το μεσημέρι.
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και για το παιχνίδι που δεν έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1 – 0 χάρη σε τέρμα του Στέλιου Πατσιωτού στο δεύτερο μέρος.
Έτσι, το σύνολο του Νίκου Φακίτσα έφθασε τους είκοσι τέσσερις βαθμούς κι έτσι βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Φερραίου Γιαννακού έμεινε ψηλά στην βαθμολογία και στην πέμπτη θέση, έχοντας έως τώρα, είκοσι δύο βαθμούς.
Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και την αναμέτρηση, πέτυχε στο 60ο λεπτό ο Στέλιος Πατσιωτός μετά από περιπετειώδη τρόπο. Ο Στέλιος Κοκόμπελης εκτέλεσε φάουλ, την κεφαλιά πήρε ο Γιάννης Ιωαννίδης που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βαγγέλη Πουτσιάκα, ενώ στην επαναφορά ο φορ του Βλαχογιαννίου δεν αστόχησε κι έκανε το 1 – 0 για την ομάδα του.
Μάλιστα, πέντε λεπτά πριν την επίτευξη του τέρματος, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με την κεφαλιά του Ζαφείρη Σουφχάρα μετά από την εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Κοντοθανάση.
Από την άλλη, ο Φαλανιακός είχε κι αυτός τις ευκαιρίες του για να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως οι Δημήτρης Αλεξανδρής και Στάθης Χριστιανίδης δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στον σημερινό αγώνα.
Οι Συνθέσεις
Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας (50′ Αλεξίου), Αθανασούλης, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης Δ., Ζηρδέλης, Πατσιωτός (85′ Μήσιος Δ.), Κοκόμπελης (80′ Γκουρομπίνος).
Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Χριστιανίδης (46′ Ιγγλέζος), Σουλιώτης, Δαλακώνης, Λιλολάρι, Πανταζής Γ. (70′ Κόκκινος), Σαχίνης, Μπλέντι, Αλεξανδρής, Αλατάς.
Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Ακρίβος, Πατέτσος.











