Νίκη… κορυφής για τη Δόξα Αργυροπουλίου!

Επιστροφή στη κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας για τη Δόξα Αργυροπουλίου, η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας με 2 – 0 της Ακαδημίας Τυρνάβου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου και πιο συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό, Τσιάγκος σέντραρε βρίσκοντας τον Δημήτρη Κίτσιο ο οποίος τροφοδότησε τον Κόκκορα που με όμορφο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Έξαρχου για το 1 – 0 της ομάδας του.

Η Δόξα Αργυροπουλίου ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Καθώς εφτά λεπτά αργότερα οι παίκτες της Δόξας συνδυάστηκαν άψογα και με τελικό αποδέκτη και πάλι τον Κόκκορα, με πλασέ μέσα από την περιοχή, κατάφεραν να φτάσουν σε νέο τέρμα, διπλασιάζοντας τα τέρματά τους. Με το 2 – 0 να μένει μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 71′ οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένη ευκαιρία με τον Τσένα για να μπουν και πάλι στην αναμέτρηση, την οποία και «σπατάλησαν» με την Δόξα να κερδίζει και να επιστρέφει στην κορυφή του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Τα Γκολ

1 – 0 35′ Κόκκορας.
2 – 0 43′ Κόκκορας.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου (Φεραίος Γιαννακός): Κιλιργιώτης, Κίτσιος Δ., Κίτσιος Π., Κόκκορας, Γουναράς, Δασκαλόπουλος Τσιρογιάννης, Βάνης (69′ Λέκα Σ.), Φουρτούνας, Τσιάγκος (83′ Σακοράφας), Βογιατζής (61′ λ.τ. Πατσιώτος).

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Έξαρχος, Τσακνάκης (81′ Μπουντουλούλης), Γκουλέτσας (72′ Κόυσι), Πότσης Ι. (72′ Φουρκιώτης), Παπαχατζής Β., Καραστέργιος (57′ Τσένα), Δάσκαλος, Πέρπερας, Σακούτσιος, Στάμου, Στατήρης (82′ Παπαδόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Τάνας, Πουρουτίδης.