
Νίκη με ανατροπή για τον Α.Ο.Μ. στο Συκούριο
Νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε ο Α.Ο. Μαυροβουνίου που επικράτησε του Κισσάβου στο Συκούριο με 2 – 1, χάρις σε δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ραμάι στο 15′, ενώ οι φιλοξενούμενοι σημάδεψαν και αυτοί με την σειρά τους το δοκάρι της εστίας του Γιάκου στο 35ο λεπτό με τον Αλέξανδρο Κακαζούκη.
Πριν το ημίχρονο ο Κίσσαβος πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Αντώνη Ραμάι να αξιοποιεί πέναλτι που κέρδισε ο Κορδέλας.
Στην επανάληψη το Μαυροβούνι έφτασε στην ανατροπή του σκορ με τους Μπέτση (79′) με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και Κακαζούκη (89′) με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα ποδοσφαιριστές καθώς στο 68ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κώτσιας και στο 80ο ο Λανάρας. Πολλά τα παράπονα των γηπεδούχων για το πειθαρχικό της κ. Τσιοφλίκη.
Τα Γκολ
45′ 1 – 0 (π.) Ραμάι. το κέρδισε ο Κορδέλας.
79′ 1 – 1 79′ Μπέτσης.
89′ 1 – 2 89′ Κακαζούκης.
Οι Συνθέσεις
Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Κουλουκτσής, Ραμάι, Αγγέλης, Κώτσιας, Τζιούρας (62′ λ.τ. Τριανταφύλλου), Φαρμάκας (60′ Τόπης), Λανάρας, Βελής, Νεμπεγλέρας, Κορδέλας.
Α.Ο. Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος Αν., Μπάγκας Δ., Μπάγκας Κ., Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β., Κολιοφούτης (75′ Κουκούτσης), Μπέτσης, Κακαζούκης, Εμμανουήλ (60′ Θάνος), Πράπας (65′ Ράχης), Φακίτσας (75′ Αρσένης).
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Μάνος, Μίχος.