«Νίκη με καλό ποδόσφαιρο…»

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του Πανσερραϊκού ο προπονητής του, Νίκος Νεντίδης

Είναι ίσως η πρώτη φορά φέτος σε εντός έδρας ματς, που ο προπονητής του Πανσερραϊκού Νίκος Νεντίδης, έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα στην ευρεία νίκη με 3-0 επί του Άρη Αβάτου.

Αναλυτικά:
«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είχε τη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να το καταστρέψει και αυτό δείχνει τη δουλειά που γίνεται σε αυτή την ομάδα. Εμείς μπήκαμε πιο αποφασιστικά σήμερα στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε ευκαιρίες τις οποίες δεν καταφέραμε πάλι να τις αξιοποιήσουμε με αποτέλεσμα να μας δημιουργήσει άγχος το σκορ του 1-0 και αυτό γιατί σε κάποιες κόντρες ο αντίπαλος έκανε φάσεις που θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Κρατάμε την καλή διάθεση και το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως όταν θέλει να… χτίσεις κάτι θέλει χρόνο. Το σημερινό αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει μια εύκολη νίκη, όμως για μένα δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Κάθε Κυριακή πρέπει να κοιτάμε μόνο τη νίκη…».

«Δίκαια ο Πανσερραϊκός»

Στην ανωτερότητα του Πανσερραϊκού στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Αβάτου, Αλέξης Ξανθόπουλος ο οποίος παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν δικαιούταν κάτι από το ματς. Αναλυτικά:
«Κατ’ αρχάς ευχαριστούμε τον Πανσερραϊκό για την άψογη φιλοξενία του. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να κλείσουμε τους χώρους και να βγούμε στην κόντρα, απέναντι σε μια ομάδα που είχε πλάτος στο γήπεδο, έπαιξε γρήγορα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε “καθαρίσει” το ματς από το α’ ημίχρονο. Στο β’ μέρος δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και από εκεί και πέρα το ματς είχε τελειώσει και ήταν θέμα χρόνου να δεχθούμε και τρίτο γκολ όπως και έγινε. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επιστρέψει ο Πανσερραϊκός στις μεγάλες κατηγορίες εκεί που ανήκει».

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

The post «Νίκη με καλό ποδόσφαιρο…» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...