Νίκη με μέτρια εμφάνιση για τον Ηρακλή!

Με νίκη συνέχισε η ομάδα του Ηρακλή την πορεία που κάνει για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ.

Το σύνολο του Θανάση Τσώτσου κέρδισε την αξιόμαχη ομάδα του Βουκεφάλα με 1 – 0 και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί και στην πολυπόθητη άνοδο.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βουκεφάλα πίεσε τους γηπεδούχους για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν το κατάφερε ποτέ.

Η ομάδα του Βουκεφάλα είχε έντονες διαμαρτυρίες για την διαιτησία του κ. Δρυστέλλα που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του προπονητή των φιλοξενουμένων κ. Δημήτρη Δανιλούλη. Συγκεκριμένα διαμαρτύρονται για την φάση του πέναλτυ αλλά και για τους δύο τραυματισμούς των παιχτών Νόκα και Πικούλη χωρίς να τημωρηθούν οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων.

Καλύτεροι για τους γηπεδούχους ήταν οι Βεργής, Θεοδώρου και ο Μαγαζιώτης, ενώ από την μεριά των φιλοξενουμένων όλοι ήταν μέτριοι εκτός από τους Γκρέτση και Νεράτζη που ξεχώρισαν.

Το Φιλμ του Αγώνα

17′ 1 – 0 Πέναλτυ για την ομάδα του Ηρακλή! Ο Τουρμουσόγλου ανατρέπει τον Φούντα μέσα στην περιοχή και ο κ. Δρυστέλλας καταλογίζει πέναλτι. Εκτελεί ο Μπέης με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

19′ Κάθετη πάσα του Φούντα στον Τσινούδη με τον τελευταίο να βγαίνει αντιμέτωπος με τον Παπαζήση και να αποκρούει ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας του Βουκεφάλα.

23′ Σουτ του Μπέη για τους γηπεδούχους διώχνει ο Τουρμουσόγλου πάνω στην γραμμή και σώζει την ομάδα του από το δεύτερο τέρμα του Ηρακλή.

31′ Σουτ του Χαρούλη για τον Βουκεφάλα η μπάλα περνάει άουτ.

54′ Τετ – α – τετ για τους φιλοξενούμενους με τον Πικούλη να βγαίνει απέναντι στον Μαγαζιώτη με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να κάνει μία εντυπωσιακή επέμβαση και τον Δάσσιο να διώχνει την μπάλα από την άμυνα του.

65′ Σουτ του Τσινούδη για τον Ηρακλή η μπάλα περνάει ψηλά άουτ.

71′ Σουτ του Ζησάκη για τους γηπεδούχους η μπάλα περνάει ξυστά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπάζηση.

75′ Σέντρα του Τσινούδη από δεξιά πιάνει την κεφαλιά ο Μπέης που είναι μόνος του στην μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων, η μπάλα καταλήγει ψηλά άουτ.

79′ Φάουλ για τον Βουκεφάλα εκτελεί ο Ακριβόπουλος η μπάλα περνάει ψηλά άουτ.

81′ Όμορφο κατέβασμα της μπάλας από τον Θεοδώρου για τους γηπεδούχους κάνει το σουτ αποκρούει ο Παπαζήσης.

90′ Σουτ του Τσιουτσιούμη για τους φιλοξενούμενους αποκρούει με δυσκολία ο Μαγαζιώτης στην δεξιά γωνία της εστίας του.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής(Θανάσης Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Μητρακούλης, Μακανίκας, Κοτούμπας, Βεργής, Δάσσιος, Φιλίππου(90′ Μούτσα), Θεοδώρου, Φούντας(68′ Ζησάκης), Μπέης, Τσινούδης.

Βουκεφάλας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαζήσης, Πανέτσος, Τουρμουσόγλου, Γκρέτσης, Τσιουτσιούμης, Τσιακάρας, Νεράτζης, Νόκας (11′ Ζάχαρης (81′ λ.τ. Μπλάνας)), Χαρούλης, Πικούλης (60′ λ.τ. Ακριβόπουλος), Παπαιωάννου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δρυστέλλας, Παπαδημητρίου, Λάκης.