Νίκη – μια «ανάσα» από τη κορυφή για την Αστραπή Ν. Πολιτείας!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας ήταν η ομάδα που έριξε από τη πρώτη θέση του 2ου Ομίλου της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας τον Α.Ο. Ελευθερών, κερδίζοντάς τον με 3 – 1!

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Αστραπής έφτασε τους 18 βαθμούς και την 6η θέση, απέχοντας όμως μόλις μία… νίκη από τη κορυφή του Ομίλου. Στη κορυφή που πλέον δεν είναι ο Α.Ο. Ελευθερών, ο οποίος και έμεινε στους είκοσι βαθμούς και τη δεύτερη θέση μαζί με Δόξα Υπέρειας και Α.Ε. Βουναίνων.

Στο 38′ τη πάσα του Αποστόλη Ταρταμπούκα μετέτρεψε σε γκολ ο Σωκράτης Φακίτσας με σουτ έξω από τη περιοχή. Το 1 – 0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και στο 52′ ο Μιχάλης Δημητρέλης με σουτ έξω από τη περιοχή, έφερε το παιχνίδι και πάλι στην απόλυτη ισορροπία, για να έρθει στο 80′ μετά και πάλι από πάσα του Αποστόλη Ταρταμπούκα και με προβολή, ο Βασίλης Φούντας, να δώσει και πάλι το προβάδισμα στους «οράνιε».

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88′ μετά από κόρνερ του Κυριάκου Ζησούλη και κεφαλιά διαμόρφωσε ο Βασίλης Φούντας.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Κατσίκας, Σπύρου, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Τοψίδης, Καλτσάς (72′ Μητάκος), Ζησούλης, Φακίτσας (60′ Φούντας), Ταρταμπούκας (82′ Καφφές), Μανώλης (72′ Αντωνόπουλος).

Ελευθεραί (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Ανυφαντής (90′ Γουσόπουλος), Μιχαλόπουλος, Ζησόπουλος, Στεργίου, Μακρίδης, Καλφούντζος (20′ λ.τ. Μπλάντας), Τσεκούρας, Ζάρρας (65′ Κυριάκης), Δημητρέλης, Παπαδόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Καραμπούλας, Νίκζας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...