Νίκη – μισή παραμονή ο Σμόλικας

Σε μία σημαντική νίκη που αντιστοιχεί με μισή παραμονή, προχώρησε χθες ο Σμόλικας Φαλάνης καθώς κέρδισε με 2 – 0 την ομάδα του Λαρισαϊκού κάνοντας έτσι όλο και πιο εύκολη την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 30′ όταν το σουτ του Αντωνίου έξω από την περιοχή κατέληξε στα δίχτυα του Κωνσταντίνου. Ο Πατσής για την ομάδα της Φαλάνης στο 90′ σφράγισε την νίκη για την ομάδα του. Στο 75′ οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι σε σουτ του Ρούμπου.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Λαρισαϊκού που παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 80′ όταν ο διαιτητής του αγώνα έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσακαβίτη για σκληρό μαρκάρισμα. Οι άνθρωποι των φιλοξενουμένων διαμαρτυρήθηκαν για την κίνηση αυτή.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Τσακαβίτη στο 53′, δίχως όμως ο ρέφερι να δει κάτι επιλήψιμο.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Γιάννης Μιχαλές): Γραβάνης, Λιάνος, Σερακιώτης, Τανάιας Γ., Κουκούλης, Αντωνίου, Τανάιας Χρ. (65′ Χατζηβασιλείου), Λιάκος (75′ Πατσής), Ρούμπος, Λόζος, Δάσσιος (85′ Κακαβίτσης).

Λαρισαϊκός (Φώτης Πλίτσης): Κωνσταντίνου, Καρβουνιάρης, Καραΐσκος, Κύρκος, Βασιλείου, Τσακαβίτης, Βαγκλής, Γεννιτσεφτσής (55′ Τσιμπουκλής), Νούσιας, Ανδρώνης, Τσούκας (60′ Κουτσιμάνης).