Νίκη που την βάζει στο κόλπο παραμονής!

Σε ένα παιχνίδι όπου στο πρώτο μισάωρο δεν κουνήθηκε φύλλο, η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου μπήκε εκ νέου στο κόλπο της παραμονής κερδίζοντας με 3 – 1 τη Δήμητρα Αγιάς.

Το πρώτο ημίχρονο δεν παρουσίασε τίποτα το σημαντικό από τις δύο ομάδες, με εξαίρεση το 30ο λεπτό όταν ο Βαγγέλης Πουτσιάκας εξουδετέρωσε σουτ του Βασίλη Σαπουνά από τα 3 μέτρα.

Όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο με τις πετυχημένες αλλαγές που έκανε ο Νίκος Φακίτσας, με αποτέλεσμα σε πέντε λεπτά οι γηπεδούχοι να πετύχουν τρία τέρματα. Ξεφτέρης στο 65′ το 1 – 0, Ιωαννίδης στο 67′ το 2 – 0 και στο 70′ ο Τασούλης το 3 – 0.

Στο 75′ ο Πουτσιάκας έβγαλε την μπάλα από το παραθυράκι της εστίας του, μετά από δυνατό σουτ του Γκουρομπίνου και έτσι έσωσε την ομάδα του από σίγουρο τέταρτο γκολ.

Από πλευράς φιλοξενούμενων ο Μπατζιανούλης πήρε εξαιρετική ασσίστ από Κατσιούλη και μείωσε το σκορ στο 80ο λεπτό.

Δύο καλές ευκαιρίες είχαν ακόμη οι φιλοξενούμενοι με τους Γκέρσι και Μεσημέρη στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Μητούλας, Καρακώστας, Ιωαννίδης, Καρατζόλης, Μίσιος, Κουζιώνης (55′ Φακίτσας Γ.), Σαπουνάς (85′ Σγουράλης), Μανάκαρης (55′ Γκουρομπίνος), Τασιούλης, Ξεφτέρης.

Δήμητρα Αγιάς (Δημήτρης Τσέτσιλας): Πουτσιάκας, Γεωργοβίτσας (70′ Βαρσάμης), Πλιάγκας, Τριανταφύλλου, Μεσημέρης, Θεμελής (65′ Κοιλούκος), Παύλου, Πεζής (75′ Βαλώσης), Μπατζιανούλης, Κατσούλης, Γκέρσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...