Νίκη που τον βάζει στη τριάδα…

Με τρεις ουσιαστικά επιθέσεις ο Ελευθεριακός καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην ομάδα της Λάρισας ’88.

Η ομάδα του Ελευθεριακού προηγήθηκε μόλις στο 3′ του παιχνιδιού όταν ο Καλογήρος έκανε μία σέντρα – σουτ από δεξιά και η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του Τσιάρα και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.Ο Ελευθεριακός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του και πάλι με τον Καλογήρο στο 18′.Το τρίτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 27′ αυτήν την φορά από τον Σαμαρά.Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Λάρισα 88′ ήταν να μειώσει με τον Ευαγγέλου στο 8ο λεπτό της συνάντησης.

Η Λάρισα ’88 είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία του κ. Τζήλου με αποτέλεσμα προς το τέλος του παιχνιδιού να έχουμε 4 λεπτά διακοπής. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο αλλά και παράγοντες της ομάδος εξέφρασαν πολλά παράπονα προς τους διαιτητές.

Το Φιλμ του Αγώνα

3′ 0 – 1 Ο Καλογήρος έκανε από δεξιά μία σέντρα – σουτ με την μπάλα να περνά κάτω από τα χέρια του τερματοφύλακα Τσιάρα και ως αποτέλεσμα είχε η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων.

18′ 0 – 2 Ιδανική αντεπίθεση για τον Ελευθεριακό με τον Σαμαρά να κάνει μία κάθετη πάσα στον Καλογήρο και εκείνος με κοντινό πλασέ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

27′ 0 – 3 Τετ – α – τετ για τους φιλοξενούμενους με τον Σαμαρά να βγαίνει απέναντι στον Τσιάρα και με κοντινή προβολή να κερδίζει και πάλι τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

58′ Εντυπωσιακή απόκρουση του Τσιάρα σε μακρινό σουτ του Καλογήρου.

72′ Σέντρα – σουτ του Δεληγιάννη Β. από αριστερά για τους φιλοξενούμενους με τον Καλογήρο να πιάνει ένα σουτ αλλά η μπάλα να καταλήγει άουτ.

80′ 1 – 3 Παράλληλη πάσα του Αντωνόπουλου στον Ευαγγέλου με τον τελευταίο από κοντά να μειώνει για την ομάδα του.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα ’88(Θανάσης Καλαμάς): Τσιάρας, Ναστούλης, Αντωνόπουλος, Κυρίτσης, Τσιουρβάς (66′ Κουτσιανίκας), Φυλόγλου (31′ λ.τ. Ζάχος), Ρόκας, Χλόπτσιος (33′ Ευαγγέλου), Καψάλης, Κωνσταντίνου, Σελήνης.

Ελευθεριακός (Ηλίας Αράπης): Συράκης, Ραπτοτάσιος (72′ Σταμούλης), Ζαφειρούλης (88′ Πικούλης), Χαχιλάρι, Μπασιάνης (72′ Φροξυλιάς), Μόκας, Δεληγιάννης Δ., Δεληγιάννης Β., Σαμαράς, Καλογήρος, Μητρακόπουλος.

Διατητική Τριπλέτα
Τζήλος, Κουκλής, Κωτσόπουλος.