Νίκη στο πρώτο φιλικό για τον Ηρακλή απέναντι στην ΑΣΑ!

Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Λάρισας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με τη λαρισινή ομάδα που υποδέχθηκε και κέρδισε την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο της Νεάπολης.

Το απόγευμα της Πέμπτης (13/08) στο γήπεδο της Νεάπολης το συγκρότημα των Χρήστου Χατζηλιάδη – Θάνου Τριανταφυλλόπουλου φιλοξένησε το συγκρότημα του Μιχάλη Ζιώγα.

Η ομάδα της Καρδίτσας θα μετέχει κι αυτή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, θα βρεθούν οι δύο ομάδες αντίπαλες στο νέο πρωτάθλημα και για τον Ηρακλή Λάρισας αποτέλεσε το πρώτο και μάλιστα δυνατό παιχνίδι στη προετοιμασία του.

Για την ιστορία, το τελικό σκορ ήταν υπέρ του Ηρακλή Λάρισας με σκορ 2 – 1 με τον Ηρακλή Γκιουρσάνη να κάνει το 1 – 0 στο 44′ με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ.

Ο Ηρακλής έκανε δύο τα τέρματα του με ένα εντυπωσιακό σουτ του Λάζαρου Στοΐνοβιτς στο 75′, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο φινάλε με τον Ζάγκο, ενώ είχαν και δοκάρι με τον υψηλόσωμο επιθετικό, Ξέρρα.

Ο Χρήστος Χατζηλιάδης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του και να δει σημαντικά πράγματα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που θα τη βρει και αντίπαλο στο πρωτάθλημα…

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Αθανασιάς, Τάρτας, Γαλάνης, Ναρίνογλου, Μπάμης, Χατζόπουλος, Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης, Φώτος, Κακαβίτσης.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσαπατώρης, Σκαφιδάς, Σπηλιόπουλος, Χατζηλιάδης, Στοΐνοβιτς, Χρηστακέας, Μπαλαμώτης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Τσάμης, Εκίζογλου, Μπακρατσάς, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Αρχοντής, Κουτρουμάνος, Θεοδωρόπουλος, Μπιτέλης, Ξέρρας, Τζέκος.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσολακίδης, Οικονόμου, Αναγνώπουλος, Μουρατίδης, Θεωλόγης, Κόντος, Τσιρογιάννης, Ζάγκος.

Διαιτητική τριπλέτα
Κουκούλης, Ντελέζος Θ., Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...