Νίκη… του Μουρίνιο

Μετά την ισοπαλία (0-0) με τη Γουέστ Χαμ, οι «μπλε» δούλεψαν πολύ σκληρά και με μεγάλη αποφασιστικότητα για το θετικό αποτέλεσμα στο «Etihad». Όπως ανέφερε ο Τζον Τέρι, το παιχνίδι που έκανε η Τσέλσι, αποδεικνύει γιατί ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι αυτός που είναι…

«Δείξαμε χαρακτήρα και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Τις τελευταίες μέρες δουλέψαμε πολύ σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να εξαφανίσουμε τις αδυναμίες μας. Αυτό ήθελε ο προπονητής… Γιʼ αυτό είναι αυτός που είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο».

Για τη συνέχεια, από τη στιγμή που η κορυφή βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά, ο Άγγλος φορ είπε: «Τώρα έρχονται ματς στην έδρα μας και πρέπει να τα πάρουμε, ξεχνώντας την απώλεια βαθμών που είχαμε στο τελευταίο με τη Γουέστ Χαμ».

Από την πλευρά του, ο Νεμάνια Μάτιτς υποστήριξε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε στον ίδιο ρυθμό. Η ομάδα που βρήκα στην επιστροφή μου έχει μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από αυτή που είχαν αφήσει πριν δυόμιση χρόνια και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα».