Νίκη «φτωχή» σε έκταση, «πλούσια» σε σημασία…

Το 4×4 έκανε η Α.Ε. Βουναίνων το μεσημέρι του Σαββάτου, κερδίζοντας με το αυτογκόλ του Μικερτζή, τον Λαρισαϊκό στο «Βιολογικό» με 0 – 1.

Η ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη είναι η μοναδική ομάδα και στους δύο ομίλους της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας που στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει χάσει ούτε βαθμό και δικαίως βρίσκεται στην 1η θέση του 2ου Ομίλου της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Νίκου Ανδρέου των δύο βαθμών, θα ψάξει σε άλλα παιχνίδια για τη πρώτη του νίκη στην επιστροφή του συλλόγου στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 17ο λεπτό στη… λάθος εστία, ο Μικερτζής του Λαρισαϊκού. Ο Νταναβάρας έκανε πολύ ωραία ενέργεια και στο γύρισμά του προς τη περιοχή του Λαρισαϊκού, ο Μικερτζής βρήκε τη μπάλα στέλνοντάς την στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

Οι Συνθέσεις

Λαρισαϊκός (Νίκος Ανδρέου): Πατέτσος, Ματζώνης, Μπρατάν, Μικερτζής (50′ Καζαντζής), Μπαλαμώτης, Βάρσος, Μανωλόπουλος, Δαλαμπύρας (78′ Μπουμπουνάρας), Φωκαΐδης, Κωνσταντάς, Δασκαλόπουλος (50′ Δημουλός).

Α.Ε. Βουναίνων (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπιμπλιτζής, Νταναβάρας, Βλησαρούλης, Μερτζανίδης, Χριστοδούλου, Τσαπράζης Στ. (15′ λ.τ. Καλογιάννης), Σουφχάρας (32′ λ.τ. Θανασιάς), Τσανάς, Χατζόπουλος, Δαλαμπύρας, Γεωργούλας (40′ λ.τ. Λαμπράκης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...