Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τον Ευαγγελισμό

Η Προοδευτική Βερδικούσιας ήθελε πως και πως τη νίκη για να συνεχίσει στη τρίτη θέση και ο Ευαγγελισμός τελικά ήταν ο κερδισμένος στο μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς κέρδισε με 2 – 0 για την 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ!

Με αυτή την εκτός έδρας νίκη λοιπόν, το σύνολο του Χρήστου Κότυλη έφθασε τους δέκα τρεις βαθμούς, ενώ η ομάδα του Κώστα Μπακλαβά έμεινε στους είκοσι οκτώ πόντους μετά και την ήττα αυτή.

Στο 22ο λεπτό ο Μάριος Ζέκα με πλασέ μέσα από τη περιοχή μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ευτύχησε να βάλει μπροστά την Αναγέννηση στο σκορ, ενώ στο 65ο λεπτό ο Αντώνης Γραμμένος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Χρήστου Καρέλα πέτυχε το 0 – 2 και διαμόρφωσε έτσι το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Μούμος (67′ Νανούλης), Στατήρης, Φραγκογούλας, Ζερδαλής, Τέλλιος (60′ Διμήρης), Καρκατσέλας, Συνάπαλος, Χατζής (55′ Μπακλαβάς Ευθ.), Μιχαλές, Οικονόμου Ν.Γ. (80′ Μάνης).

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Χρήστος Κότυλης): Κατής, Βαλατσός Γραμμένος, Ράντζας, Μπουζούκης, Μπατσίλας, Ντόκος, Τρικάλης, Ντούμος, Καρέλας, Ζέκα (46′ Νταλίπ).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Χριστόπουλος, Γκουγκότης.