Νίκη χωρίς δυσκολία για τον ΠΟΕ, 3 – 0 τη Δόξα Αργυροπουλίου

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΟΕ που σε παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ, νίκησε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα τη Δόξα Αργυροπουλίου με 3-0.
Καθολικά ανώτερη ήταν η ομάδα της Ελασσόνας η οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη χάνοντας μάλιστα και αρκετές ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ, ενώ δεν απειλήθηκε παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Οι παίκτες του Ζήση Ζιάγκα ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και κατάφεραν στο πρώτο δεκάλεπτο να προηγούνται με 2-0. Αρχικά, στο 3ο λεπτό με κοντινό δυνατό σουτ του Ζηρδέλης έκανε το 1-0 και στο 9ο λεπτό ο Καραγκούνης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα νικήσει τον Μπαχτσιβάνο κάνοντας το 2-0.

Το τρίτο γκολ για τον ΠΟΕ θα το πετύχει ο Λαζαρίδης στο 53ο λεπτό μετά από πολύ ωραία συνεργασία των ποδοσφαιριστών του ΠΟΕ μέσα στην περιοχή της Δόξας Αργυροπουλίου.

Οι Συνθέσεις

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (37’ Καραγκιόζης λ.τ), Γκαντούνας, Λαγός, Περτζιόνι (70’ Πετάνι), Καραγκούνης (58’ Καραγκιόζης), Χάμος, Πεπκολάι (58’ Αθανασούλης), Ζηρδέλης, Ματούλας, Λαζαρίδης.

Δόξα Αργυροπουλίου (Κώστας Τσιάγκος-Σπύρος Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος (Λ) Α., Μπαχτσιβάνος (Χ) Α., Σακοράφας Χ., Παραφέστας, Σακοράφας Β., Νικολακούλης, Τσιάγκος, Τσούτσας (24’ Καρακίτσιος λ.τ.), Μπέλτσιος (71’ Πέρκας), Καλόγηρος, Νταμπαλέτσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καρακώστας, Δήμου, Βαλιώτης.

Πηγή: radioelassona.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...