Να απολαύσουν το ποδόσφαιρο στο Μελισσοχώρι…

Στο γήπεδο επέστρεψε και ο Αστέρας Μελισσοχωρίους που ξεκίνησε τη δική του προσπάθεια για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022.

Οι «κόκκινοι» θα μετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΝ Λάρισας μετά και την μετονομασία των κατηγοριών και στον Αστέρα Μελισσοχωρίου θέλουν έχοντας όρεξη και διάθεση για δουλειά να απολαύσουν το ποδόσφαιρο.

Ο βασικός κορμός παικτών παρέμεινε, ο Μάκης Αλεξούδης συνεχίζει στο πόστο του από την άκρη του πάγκου και οι άνθρωποι του Αστέρα Μελισσοχωρίου θέλουν να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου ο σύλλογος να βρίσκεται στο τέλος μέσα στους στόχους για τη νέα χρονιά…

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Χατζής (Κιλελέρ), Κουκούτσης (Μαυροβούνι).

Έφυγαν: Τζήμας (Ελευθεραί).

Ανδρέας Καρακάσης (Πρόεδρος): «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα με τη πανδημία. Ευχόμαστε να ξεπεραστεί γρήγορα και να χαρούμε όλοι το ποδόσφαιρο που τόσο πολύ αγαπάμε. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να μαζέψουμε τα παιδιά γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί. Βασιζόμαστε και πάλι στον βασικό κορμό παικτών που παρέμεινε και 2 – 3 μεταγραφές που έχουν γίνει. Στόχος για εμάς είναι η άνετη παραμονή στη κατηγορία. Έχουμε προπονητή τον Μάκη Αλεξούδη έναν έμπειρο προπονητή και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά και να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο».

Μάκης Αλεξούδης (Προπονητής): «Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των κατηγοριών. Είναι μία δύσκολη χρονιά καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές έμειναν πίσω αγωνιστικά λόγω της πανδημίας με τον κορωνοϊό. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε πέρυσι και θα το κυνηγήσουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο».

Γιώργος Χατζής (Ποδοσφαιριστής): «Επέστρεψα σε μία γνώριμη ομάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια και θέλω να βοηθήσω από τη μεριά μου ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς».

Θωμάς Καραμάνος (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε μία καλή χρονιά με τον Αστέρα Μελισσοχωρίου στο νέο πρωτάθλημα. Οι στόχοι μας είναι και πάλι υψηλοί και θα προσπαθήσουμε μέσα από σκληρή δουλειά να τους πετύχουμε».

Θεοχάρης Σουλιώτης (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι με τη σειρά μου καλή χρονιά σε όλους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Και φέτος στην ομάδα του Μελισσοχωρίου πάμε για κάτι καλό. Ο βασικός κορμός παικτών έμεινε, ήρθαν λίγα και καλά παιδιά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση…».

Τα Φιλικά

11/09 Αετό Αετολόφου
14/09 Δόξα Βαλανίδας
18/09 Φορτούνα Κουτσοχέρου
25/09 Παναγροτικό Νίκαιας