Να αποφύγει το κακό ξεκίνημα θέλουν τα Βρυσιά!

Ξεκίνησε ονειρεμένα πέρυσι, άλλα κάπου στην πορεία έχασε τον δρόμο του και ο λόγος για τον Απόλλων Βρυσίων, που την περσινή σεζόν ξεκίνησε δυναμικά τις πρώτες αγωνιστικές αλλά κάπου εκεί η “δουλειά” κάπου “στράβωσε” με αποτέλεσμα να αρκεστούν στο τέλος της χρονιάς την κατάταξη τους στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Φέτος μπορεί να μετρά μια σημαντική απώλεια, αυτή του Βάϊου Ζητούνη, ο οποίος μετακόμισε στον Αχιλλέα Φαρσάλων, παρόλα αυτά όμως έχουν κάνει και μια σημαντική προσθήκη, αυτήν του Παπαδόπουλου που έκανε το ανάποδο δρομολόγιο με τον Ζητούνη.

Δηλώσεις Πρωταγωνιστών:

Παναγιώτης Κορδαλής (Προπονητής): “Είμαστε σε καλύτερη μοίρα από πέρυσι. Πήραμε κάποια παιδιά τα οποία και θα μας βοηθήσουν σημαντικά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Λάρισας. Ευελπιστούμε φέτος να είμαστε στην εξάδα της κορυφής. Δεν κάνουμε πρωταθλητισμό. Έχουμε μια ομάδα στο χωριό για να την χαιρόμαστε οι κάτοικοι του. Άλλωστε οι σύλλογοι είναι ζωντανά κύτταρα για τα χωριά τα οποία φέρνουν κάθε Κυριακή κόσμο στο γήπεδο. Υγεία πάνω από όλα και όλα τα άλλα θα έρθουν”.

Δημήτρης Χουλιάρας (Ποδοσφαιριστής): “Να είμαστε όλοι υγειής μακριά από τραυματισμούς. Στόχος μας είναι η άνοδος στην οποία και πιστεύουμε κιόλας. Πέρυσι ήμασταν λίγο άτυχοι καθώς ναι μεν ξεκινήσαμε πολύ καλά κάπου στην συνέχεια χάσαμε τον ρυθμό μας και τελικά αρκεστήκαμε σε μια καλή πορεία. Φέτος όμως θα κυνηγήσουμε την άνοδο μέχρι τέλους”.

Χάρης Στεφανής (Ποδοσφαιριστής): “Θα πάμε καλύτερα φέτος σε σχέση με την περσινή χρονιά. Είμαστε τα ίδια παιδιά με πέρυσι οποότε έχουμε έναν οιωνό παραπάνω από άλλους συλλόγους, αυτόν της ομοιογένειας τον οποίο και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε ούτως ώστε να ξεχωρίσουμε στο νεο πρωτάθλημα”.

Το πάρε – δώσε:

Ήρθαν:

Παπαδόπουλος (Αχιλλέας Φαρσάλων), Ανδριόπουλος (Αχιλλέας Φαρσάλων), Γιαχνής (Βαμβακού), Κίτσιος (Αχίλλειο), Βασιλόπουλος (Α.Ε. Φαρσάλων).

Έφυγαν:

Ζητούνης (Αχιλλέας Φαρσάλων), Δημουλάς (Βαμβακού).