“Να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα μας…”

Αναλυτικά, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε τα εξής:

«Σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη. Προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο, πιέζοντας ψηλά, καθώς ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του Εργοτέλη και θέλαμε να μην του επιτρέψουμε να χτίσει το παιχνίδι από την άμυνά του.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε κάποια λάθη που έγινε σε ορισμένες φάσεις και να προηγηθούμε στο σκορ, αλλά τις πετάξαμε πολύ εύκολα. Μετά το 20λεπτο άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και πραγματικά είχαμε πρόβλημα στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου 45λεπτου.

Είπαμε να ξεκινήσουμε πολύ δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς στην πρώτη φάση, σε μια ολιγωρία, όπου χάσαμε και τους μέσους και τους αμυντικούς, οι οποίο άφησαν τον Τσέλιο να κάνει μια μεγάλη διαδρομή και να σουτάρει, ενώ οι εντολές είναι να μην επιτρέπουμε τέτοια σουτ, αλλά να τα αντιμετωπίζουμε κλείνοντας τους χώρους, δυστυχώς, όμως, δεν το κάναμε.

Πραγματοποιήσαμε πολύ γρήγορα τις αλλαγές για να αλλάξουμε κάποια πράγματα, βάζοντας πιο ξεκούραστα παιδιά, ώστε να δώσουν περισσότερη ώθηση στην επίθεση. Κάναμε τις δύο φάσεις μας, μια με τον Ρίσκι και το δοκάρι του Φαζού, χωρίς να καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε. Ετσι, το παιχνίδι στη συνέχεια πήγε στη μεριά του Εργοτέλη.

Είναι πολύ σημαντικό σε τέτοια παιχνίδια, όπου δε θα πάνε σε πολλές τελικές, λόγω της κατάστασης του γηπέδου, όταν σου παρουσιάζονται φάσεις να μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς. Πράγμα το οποίο δεν κάναμε, το έκανε ο Εργοτέλης, σε μία από τις λίγες φάσεις του και πήρε δίκαια το παιχνίδι.

Ηταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ, καθώς γνωρίζαμε πώς αν παίρναμε εδώ τους βαθμούς θα άλλαζε κατά πολύ η βαθμολογική μας θέση, θα είχε βελτιωθεί αρκετά. Συνεχίζουμε, όμως, κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι, με στόχο πάντα τη νίκη και την καλύτερη βαθμολογική κατάταξη στο τέλος».

Για το τι φταίει και δεν έρχονται τα αποτελέσματα:

«Η αποφασιστικότητα και η ομαδικότητα. Στο πρωτάθλημα της Football League δε θα κάνεις 20 τελικές για να σκοράρεις. Οι ομάδες που έχουν την αποτελεσματικότητα, είναι αυτές που είναι ψηλά στη βαθμολογία. Πραγματικά, εμείς αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε, γιατί έχει κουράσει πολύ αυτό. Το λέω και το ξανά λέω: Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι μια ομάδα, η οποία βαθμολογικά, θα έπρεπε να είναι αλλού.

Κάποια στιγμή που σου παρουσιάζονται οι ευκαιρίες και δεν τις μετουσιώνεις σε γκολ, είναι λογικά να αρχίσει να πέφτει η αυτοπεποίθησή σου. Ασχολούμαστε πολύ με αυτό, γιατί γενικά είναι μια καλή ομάδα, και εντάξει, σήμερα μας έλλειπε ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορούσε να μας βοηθήσει στο κομμάτι αποτελεσματικότητας, αλλά συμβαίνουν κι αυτά.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα, με την οποία λογικό είναι να έρθει και η αυτοπεποίθηση.

Στο δεύτερο γύρο που εξελίσσεται, είμαστε ήδη στη δεύτερη αγωνιστική του, νομίζω ότι αυτό πρέπει να φτιάξουμε και να παίρνουμε ότι δικαιούμαστε από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν πρέπει να βρίσκεται βαθμολογικά χαμηλά.

Συγχαρητήρια και στον Εργοτέλη».

The post “Να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα μας…” appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...