Να “κρατήσουν” τη σημαία του Αετού ψηλά!

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την συμμετοχή του ιερέα του χωριού, Πατέρα ιωάννη, ξεκίνησε την προετοιμασία ο Αετός Μακρυχωρίου για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Παρόντες στο γήπεδο, διοίκηση, παλιοί και νέοι παίκτες, καθώς και οι πιστοί φίλαθλοι του Αετού, οι οποίοι έδωσαν την υπόσχεση να όλοι μαζί να κρατήσουν τη “σημαία” του του Αετού ψηλά, όπως αρμόζει σε ένα ιστορικό σωματείο.

Στους παίκτες μίλησε εκ μέρους της διοίκησης ο γενικός αρχηγός, Βασίλης Παλάτος, ο οποίος και ευχήθηκε σε όλους του ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις για τον σύλλογο. Επίσης έδωσε τις ευχές του για υγεία στους ίδιους και στις οικογένειες τους και να είναι σίγουροι πως η διοίκηση θα είναι συμπαραστάτρια σε ότι τυχόν προβλήματα προκύψουν και θα κάνει το παν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας για την επίλυση τους.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Λιάπης ευχήθηκε με τη σειρά του καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία σε αυτούς και τους πλησίον τους και να είναι σίγουροι πως με την καλή προετοιμασία και με τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις, η ομάδα θα είναι μια από αυτές που θα πραταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Επίσης έκανε και ένα σχόλιο για την απόφαση του να ασχοληθεί με τον Αετό: “Ήρθα σε ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία και για μένα αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση για την προπονητική μου καριέρα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Αετού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Γνωρίζω την ιστορία του Αετού και υποσχόμαστε εγώ μαζί με τους ποδοσφαιριστές να κάνουμε το παν για να κρατήσουμε τον Αετό ψηλά στη κατηγορία. Από την περσινή ομάδ υπάρχουν κάποιες αποχωρήσεις το οποίο όμως και είνα φυσιολογικό σε μια ομάδα, έμειναν όμως παίκτες που θέλουν να δουλέψουν μαζί μου οι οποίοι μαζι με τα νέα αποκτήματα αλλά και με αυτούς που περιμένουμε να έρθουν, να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Αετός είναι “καταδικασμένος” να πετάει ψηλά κάθε χρόνο και αυτό θα επιδιώξουμε και φέτος. Εύχομαι σε όλους που εμπλέκονται με τον Αετό, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, φίλους, μέλη και χορηγούς καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία για όλους. Τέλος να ευχηθώ καλή συνεργασία με όλους του αθλητικούς συντάκτες του νομού που καλύπτουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο είναι αυτό που ταιριάζει.”

Δηλώσεις παικτών

Τάκης Μπιτσαράς: “Φέτος στον Αετό θα δούμε κάτι καινούριο. Θα προσπαθήσουμε παλιοί και νέοι παίκτες όλι μαζί να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Αετού και ελπίζουμε να το πετύχουμε μέσα από σκληρή δουλειά και έχοντας συμπαραστάτες τον καταπληκτικό κόσμο του Αετού που ξέρει πως ακόμη και σε δύσκολους οικονομικά καιρούς να συμπαρίστατε στην ομάδα.”

Νίκος Στογιάννος: “Επιστρέφοντας στην ομάδα που με ανέδειξε πιστεύω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω παλιούς και νέους παίκτες και με τον προπονητή να κρατήσουμε ψηλά τον Αετό Μακρυχωρίου στο τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λάρισας.”

Γιώργος Γεωργόπουλος: “Επιστρέφω στον Αετό που λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων έλλειπα τα τελευταία δύο χρόνια. Η αλλαγή φιλοσοφίας που κάνει φέτος η διοίκηση φέρνοντας νέα παιδιά σε ηλικία στην ομάδα και κρατώντας έμεπιρους παίκτες που πραγματικά αγαπούν τον σύλλογο θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κρατήσουμε στις πρώτες θέσεις της πρώτης σε τάξη κατηγορία του νομού μας τον Αετό γιατί αυτό επιβάλλει η ιστορία του συλλόγου.”

Χρήστος Σουπεκιώτης: “Θεωρώ πως φέτος με την περσινή εμπειρία που απέκτησε από την συμμετοχή μου στην ομάδα να βοηθήσω τα μέγιστα στη καλή πορεία του Αετού. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς και εμείς μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τον υπέροχο κόσμο του Αετού.”

Γιώργος Χρόνης: “Καλή χρονιά, καλή πορεία ανάλογη του ονόματος του Αετού.”

Τέλος δηλώσεις πραγματοποίησε και ο πρώην πετυχημένος πρόεδρος του Αετού, Γιάννης Γεωργόπουλος, όπου μεταξύ άλλων επισήμανε πως θα είναι ουραγός στην προσπάθεια του συλλόγου την νέα χρονιά.

Το πάρε – δώσε

Φύγαν: Παναγιώτης Φουσίκας (ΠΑΟΛΑ), Αδάμος Ρότσιος (Παραπόταμος), Γιώργος Καρβούνης (ελεύθερος), Γιώργος Μανώλης (Ηρακλής Λάρισας), Βασίλης Καψούρης (Αρμένιο), Κλεάνθης Ταυλαρίδης (ελεύθερος), Δημήτρης Ματούλας (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Αχιλλέας Μανάκας (Δήμητρα Γιάννουλης), Σωτήρης Σαΐτης (Δήμητρα Γιάννουλης), Αντώνης Παναγιώτου (ΑΕΛ Νέων).

Ήρθαν: Άρης Μόσιαλος (Λαρισαϊκός), Γιώργος Χρόνης (Τερψιθέα), Στάθης Χριστιανίδης (Λαρισαϊκός), Βαγγέλης Γκομοσίδης (Ζάρκο), Νίκος Στογιάννος (Παραπόταμος), Νίκος Φουσίκας (Παραπόταμος),  Πέτρος Θύμιου (Κοιλάδα).