Να τελειώνει μέχρι τέλη Ιουνίου θέλει ο Πηλαδάκης!

Μετά από αρκετό καιρό και συγκεκριμένα μετά από σαράντα μέρες μετά τη συνέντευξη που έδωσε στην «Ελευθερία» ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης κάνει την πρώτη δημόσια τοποθέτησή του αφού έχει περάσει σημαντικό χρονικό διάστημα.

Αυτό που μας είπε ήταν: «Κουράστηκα και δεν θέλω να μπω σε διαρκείς συζητήσεις. Θέλω μέχρι τέλη Ιουνίου να έχουν τελειώσει τα πάντα για την ΑΕΛ».

Και συνέχισε: «Το παράπονό μου είναι ότι κόσμος μπορεί να λέει για τα χρέη αλλά δεν θυμούνται τις τρεις αιτίες που τα δημιούργησαν και ήταν η υπόθεση των στημένων αγώνων που υποβίβασαν την ομάδα, η ματαίωση των Μεσογειακών Αγώνων που δεν επέτρεψε την Πολιτεία να χρηματοδοτήσει το γήπεδο από τη στιγμή που βλέπω ότι άλλα γήπεδα χρηματοδοτούνται και τρίτο η μη επιστροφή ΦΠΑ. Δηλαδή θα πρέπει να έχω καβάτζα 20 εκατομμύρια ευρώ για να μπορέσω να ανταποκρίνομαι σε τέτοιους καιρούς».

Ο κ. Πηλαδάκης αυτή τη στιγμή συζητάει με τον κ. Πλεξίδα που έδειξε ενδιαφέρον και επεξεργάζεται την πρόταση για να έχει μισή-μισή την ΑΕΛ, κάτι που δύσκολα θα δεχθεί καθώς θέλει να απεμπλακεί εντελώς και να είναι μόνο χορηγός.

Επίσης αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ο επιχειρηματίας που θα πάρει την ομάδα να είναι φερέγγυος ώστε να ανταποκρίνεται στο ενοίκιο του AEL FC Arena.

Από κει και πέρα αναμένει μια πρόταση για να συνεχίσει η ομάδα με την υπάρχουσα μορφή που θεωρείται η μεγαλύτερη έκπληξη ενώ υπάρχουν και δύο για αγορά ΑΦΜ.

Το σενάριο της Γ΄ εθνικής που θέλουν οι οργανωμένοι είναι και αυτό μια λύση αλλά αν προκριθεί αυτό θα το χειριστεί η μητρική ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή δείχνει να μένει και από παίκτες καθώς κάποιοι φεύγουν για άλλες ομάδες, κάποιοι δυσαρεστημένοι από τη μη εξόφληση δεν συζητάνε ενδεχόμενο συνεργασίας τη νέα χρονιά, κάποιοι φλερτάρουν με τον Τύρναβο, ενώ ορισμένους προσπαθεί να τους πείσει ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Τσακμακίδης να κάνουν υπομονή.