Νικήτρια η Αναγέννηση Ευαγγελισμού στο ντέρμπι της 3ης θέσης!

Αναγέννηση Ευαγγελισμού και Δόξα Βαλανίδας αναμετρήθηκαν μεταξύ τους για την 17η «στροφή» του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΝ Λάρισας και η ομάδα του Χάρη Νούσια επικράτησε με σκορ, 2 – 0.

Η Αναγέννηση ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι σε αυτή την αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία.

Συγκεκριμένα, το σύνολο του Χάρη Νούσια με αυτή την νίκη έφθασε τους τριάντα βαθμούς και συνεχίζει σταθερά στην 3η θέση, ενώ η ομάδα του Βαγγέλη Μάνου παρέμεινε στους είκοσι πέντε βαθμούς πέφτοντας στην 5η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Στα του αγώνα τώρα, οι γηπεδούχοι έφθασαν στο πρώτο γκολ στο 48ο λεπτό με τον Σπύρο Λιούρα και ο Γρηγόρης Μπαλατσός εννέα λεπτά μετά διαμόρφωσε το τελικό, 2 – 0.

Από πλευράς ευκαιριών, οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τους Ντόκο και Σιαμαντούρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για γκολ με τους Ζιώγα, Παλάντζα Π. και Καραγιάννη, ενώ αποβλήθηκε ο Μουταφίδης με δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα στο 70′.

Οι άνθρωποι της Δόξας Βαλανίδας εκφράζουν παράπονα για την διαιτησία και τις αποφάσεις του κ. Ακρίβου στο σημερινό παιχνίδι με την Αναγέννηση Ευαγγελισμού.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Τζοκόλα, Κότυλης, Βαλατσός, Γκαραβέλης (75′ Ράντζας), Τσάτσος, Λέτσιος (46′ Σιαμαντούρας), Καρέλας, Μπαλατσός (65′ Λαγιόκαπας), Ντόκος (65′ Πρακατές), Λιούρας Σπ. (75′ Ιωαννίδης).

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Μελετιάδης, Καρβέλης (75′ λ.τ. Ντούφας), Μηλίτσης (65′ Βαρσάμης), Θάνος, Μουταφίδης, Καραγιάννης, Τέλλιος (75′ Μπούτος), Παλάντζας Ν., Φουρκιώτης, Παλάντζας Π. (65′ λ.τ. Βαλιώτης), Ζιώγας (58′ Κουρδής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Παπαγεωργίου, Τάνας.