Νικούλης: «Πιστέψαμε στο θετικό αποτέλεσμα»

Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης του Αετού Μακρυχωρίου το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι στον Αμπελωνιακό με 3 – 2, ήταν ο Άλκης Νικούλης όπου πέτυχε δύο τέρματα στο τέλος και οι «κίτρινοι» πήραν το σπουδαίο αυτό τρίποντο.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο δυναμικός επιθετικός του Αετού Μακρυχωρίου μίλησε στο ArenaLarissa.gr και αναφέρθηκε στην μεγάλη αυτή επιτυχία απέναντι στον πρωτοπόρο Αμπελωνιακό, στην πορεία που έχει κάνει μέχρι στιγμής η ομάδα του Μαρυχωρίου, ενώ μίλησε και για το προσεχές παιχνίδι με τον Σμόλικα Φαλάνης.

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε ο Άλκης Νικούλης:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς παίζαμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Έτσι όπως ήταν το παιχνίδι, πιστέψαμε στο θετικό αποτέλεσμα και ήρθε η νίκη για τον Αετό. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι όπου τα είχε όλα», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος φορ του Αετού.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Αετού στο πρωτάθλημα: «Η πορεία που έχουμε κάνει έως τώρα πιστεύω πως είναι αρκετά καλή, καθώς η ομάδα είναι καινούργια με νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα το καλοκαίρι. Η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές, αφού έχουμε βελτιωθεί. Με σκληρή δουλειά και σκυμμένο το κεφάλι στην συνέχεια, θεωρώ πως θα έχουμε μία καλή συνέχεια».

Τέλος, για το επόμενο παιχνίδι με τον Σμόλικα Φαλάνης: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Σμόλικα και πρέπει να το κερδίσουμε για να συνεχίσουμε τις νίκες. Τέλος, θα θέλαμε τον κόσμο του Μακρυχωρίου δίπλα μας, για να μας βοηθάει και να μας στηρίζει με την παρουσία του».