Νοικοκυράκης: «Σωστά και οργανωμένα τα πράγματα στην Κηφισιά – Θα μπορούσε να σταθεί στην Super League»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Κηφισιά μίλησε ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης

Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως οι στόχοι της ομάδας του θα είναι πρωταγωνιστικοί τη σεζόν που ξεκινά.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του στο Athletic Radio:

Για το πώς είναι τα πράγματα στην Αθήνα: «Δόξα το Θεό, είναι όλα μία χαρά στην Αθήνα. Εχω προσαρμοστεί».

Για τη “μαραθώνια” προετοιμασία που έχει κάνει η ομάδα του: «Εμείς απ’ όταν ξεκινήσαμε, είπαμε ότι θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή, όποτε χρειαστεί. Πιστεύω ότι η δουλειά θα φανεί. Οταν αποφασιστεί ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα εμείς πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, όπως είμαστε και τώρα».

Για τους φετινούς στόχους της Κηφισιάς: «Ο πρώτος στόχος είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ελπίζω μέσα από καλό ποδόσφαιρο να κάνουμε μία καλή χρονιά και ποιος ξέρει, ίσως μας βγάλει κάπου αλλού αυτό. Θα δείξει ο χρόνος».

Για το πώς βιώνουν οι ποδοσφαιριστές τις συνεχείς αναβολές της έναρξης του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι είμαστε σε μία νοικοκυρεμένη ομάδα, έχει πλάνο, είναι όλα πολύ καλά και λειτουργεί επαγγελματικά. Οσον αφορά το πώς το αντιμετωπίζουμε εμείς, είμαστε στην αναμονή, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας, είμαστε επαγγελματίες. Ανά πάσα στιγμή πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Τώρα για τους άλλους ποδοσφαιριστές, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που θα περνούν δύσκολα. Αυτή η κατηγορία έτσι είναι, δυστυχώς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, και για τα άλλα παιδιά, αλλά και ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα όσο πιο σύντομα γίνεται».

Για την κλήρωση με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο: «Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα χαρά, διότι πρώτα απ’ όλα η ομάδα μου θ’ αντιμετωπίσει μία καλή ομάδα. Αρα, θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι πιστεύω, γιατί κι εμείς είμαστε μία ομάδα η οποία παίζει ποδόσφαιρο, όπως είναι και ο ΟΦΗ. Θα δω και παιδιά που συνεργάστηκα, φίλους μου, που τους εκτιμώ και τους χαίρομαι και είναι ένα συναίσθημα χαράς και μόνο».

Για το αν παρακολουθεί τον ΟΦΗ μετά την αποχώρησή του: «Προσπαθώ να βλέπω κάποια παιχνίδια. Γενικά μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο και παρακολουθώ κάποια παιχνίδια, αλλά βλέπω και την ομάδα του ΟΦΗ. Είναι μία ομάδα που έχει υιοθετήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Σίγουρα υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι θα τα λύσει και πως σύντομα θα βρει τον δρόμο της. Είναι μία δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ευελπιστώ πως σύντομα θα βρει τον δρόμο της».

Για το τι έχει ξεχωρίσει από τον φετινό ΟΦΗ: «Στην αρχή ήταν λίγο ειδικών περιστάσεων τα παιχνίδια, είχε πολλούς τραυματισμούς και δεν είχε βάθος η ομάδα. Το καλό σε αυτά τα παιχνίδια είναι ότι έπαιξαν κάποια μικρά παιδιά που στο μέλλον μπορεί να κάνουν κάτι στην ομάδα του ΟΦΗ. Η ομάδα φαίνεται να βελτιώνεται ματς με το ματς. Το πλάνο πιστεύω βγαίνει, το να παίρνει η ομάδα αποτελέσματα μέσα από καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα κρατάει τον χαρακτήρα που έχει χτίσει εδώ και 4 χρόνια ο ΟΦΗ. Εχει την έδρα του που είναι η δύναμή του, και προσπαθεί με παιδιά, π.χ. Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Μανδά, να κάνει το παιχνίδι του. Είναι ωραίο για κάθε ομάδα στην Ελλάδα να το κάνει αυτό»..

Για τον Νίκο Νιόπλια: «Ολοι ξέρουμε ότι είναι ένας έμπειρος προπονητής, έχει δείξει τη δουλειά του. Ελπίζω ο οργανισμός του ΟΦΗ να βρει τη λύση και ν’ ανακάμψει στη συνέχεια. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βρει τον δρόμο της, είχε κάποια αποτελέσματα που ήταν άδικα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την εμπειρία της Κηφισιάς: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ολα τα πράγματα είναι πολύ σωστά και οργανωμένα. Οι άνθρωποι που υπάρχουν στην ομάδα είναι έμπειροι, σωστοί, έχουν παραστάσεις. Εχει πολύ καλές προδιαγραφές για να κάνει κάτι είτε φέτος, είτε μελλοντικά. Είναι μία πολύ σωστή ομάδα που πιστεύω ότι θα μπορούσε να σταθεί και στην Super League 1».

Για την εμπιστοσύνη του προπονητή του: «Η ομάδα έχει πολύ βάθος και δεν έχει να κάνει αν είσαι επιλογή του προπονητή ή όχι. Πολλοί παίκτες ήταν επιλογή του, όχι μόνο εγώ. Το καλό είναι ότι έχουμε πολύ βάθος και ότι υπάρχουν πολύ ποδοσφαιριστές. Αυτό χρειάζεται σε τέτοιες ομάδες, γιατί μπορεί να χρειαστεί να παίζουμε Τετάρτη – Κυριακή. Εχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και με καλούς ποδοσφαιριστές».

The post Νοικοκυράκης: «Σωστά και οργανωμένα τα πράγματα στην Κηφισιά – Θα μπορούσε να σταθεί στην Super League» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com